İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURULAR ALINIYOR

Yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Bu ilanlarda Et ve Sür Kurumu, İl Emniyet Müdürlüğü, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, Devlet Su İşleri 12. Bölge Müdürlüğü, Muratpaşa Belediyesi, Mudanya Belediyesi, Sungurlu Öğretmenevi Müdürlüğü, TÜBİTAK, Konya Emniyet Müdürlüğü, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Nilüfer Sulama Birliği, Antep Fıstığı Araştırma Enstütisü, Şaphane Belediye Başkanlığı, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü kurumlarına yönelik olarak memur ve işçi alımları gerçekleştirilmektedir.

BAŞVURU KOŞULLARI

Yayımlanan ilanlarda başvuru yapacak olan adayların en az lise mezunu olmaları, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, iletişim becerisi bulunması, mesai saatlerine özen gösterecek olması, vardiyalı sistemde çalışabilecek olması ve askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekmektedir.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

Yayımlanan ilanlar arasında Puantör, Kahve Ve Kakao Hazırlayıcısı (Barista), Makam Şoförü, Kimyager, Beden İşçisi (Genel), Temizlik Görevlisi, Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), Izgara Ustası, Garson (Servis Elemanı), Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi), Pide Ustası, Aşçı, Genel evrak dağıtıcısı,Büro Memuru (Genel)Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Plaj Görevlisi (Beach Boy), Cankurtaran, Mutfak Görevlisi, Kasiyer kadrolarına yönelik olarak alımlar söz konusudur. Bu alımlara başvuracak adayların yukarıda yer alan genel başvuru koşullarını taşımaları gerekmektedir.

İLANLARA ULAŞMAK

İlanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırdıktan sonra, açılan sayfada iş yer türünü kamu olarak seçiniz ve aratınız. Tüm ilanlar karşınızda yer alacaktır.

İlan bağlantısı> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx