Şenkaya Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere memur alımı yapacağını bildirdi. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre 657 sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere 2 kişilik boş kadro ile Veteriner Hekim alımı yapılacak. Kadın ve Erkek adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilan için şartları ve istenen belgeleri sizlere aktarıyoruz.

 BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Şenkaya Belediyesine memur alımı için başvurular 20 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başladı. En geç 24 Temmuz 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Başvurular mesai saatleri içerisinde istenen belgeler ile birlikte şahsen belediye'ye yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecek. Ayrıca Lisans düzeyinde eğitim veren Veteriner Fakültelerinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacak.

Ayrıca 2018 yılı KPSS'den P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gereklidir.

BAŞVURU İSTENEN BELGELER:

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

c) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

d) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g) 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

h) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

Editör: TE Bilisim