2020 yılının ilk zabıta memuru alım ilanı yayımlandı. Ön Lisans ve Lisans mezunları için başvuru alınacak olup adaylar başvurularını KPSS ve diğer niteliklere göre gerçekleştirecekler. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizler için yazdığımız bu haberimizde Belediye'nin 2020 Memur Alımı ilanlarını değerlendirdik.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Resmi Gazete'nin 25 Nisan 2020 tarihli yayımladığı ilana göre Beykoz Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere 50 kişilik kadro ile alım yapılacka.

Eğitime Göre Kadrı Dağılımı Nedir?

Beykoz Belediyesi, Ön Lisans mezunu 32 Zabıta Memuru alımı yapacak. Lisans mezunu ise, farklı lisans seviyelerinden mezun olmuş 18 zabıta memuru alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Beykoz Belediyesinin zabıta memuru alım ilanına başvuru şartlarını taşıyan kadın ve erkek adaylar da başvuru yapabilecekler. Ayrıca Eğitim, KPSS nitelklerine haiz olanlara öncelik sağlanacaktır.

GENEL ŞARTLAR:

a) Türk vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c) Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

f) İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

KPSS ŞARTI VAR!

İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak Önlisans 2018-KPSS P93 ve Lisans 2018-KPSS P3 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

EĞİTİM ŞARTI:

10 Kişilik kadro ile, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Beden Eğitimi ve Spor lisans programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

4 Kişilik Kadro İle, Gıda Teknolojisi, Gıda Teknikerliği, Fermantasyon, Fermantasyon Teknikerliği, Fermente Ürünler önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

4 Kişilik Kadro İle, Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

32 Kişilik Kadro İle, Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

ZABITA MEMURU NİTELİKLERİ NEDİR?

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır. Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Beykoz Belediyesi Zabıta memuru alımı başvuru süreci 01 Haziran 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 10 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecektir. Bu yönde adaylar başvurularına ilk başvuru günü saat 08:00 itibari ile başlayacak olup en geç 17:00 a kadar yapmaları gereklidir. Başvurular Beykoz Belediyesi resmi İnternet adresi üzerinden temin edilecek başvuru formu ve istenne belgeler ile şahsen belediye'ye yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim