Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Memur Alımı ilanına göre Akıncılar Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapacak. Bu kapsamda belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa atanacaklara Dair Uygulanacak sınav ve atama yönetmeliğine göre Kadın Erkek Memur alımı yapılacak.

Bu yönde Teknik Hizmetler sınıfında olmak üzere 1 Mühendis ve Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 İtfaiye Eri alımı yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Belediye memur alımı başvuruları Bugün 27 Temmuz 2021 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 29 Temmuz 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar istenen belgeler ile birlikte şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İstenen Belgeler Nelerdir?

  • Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya Noter onaylı sureti (Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.)
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • 2 Adet Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti (Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediye Memur Alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise KPSS, Yaş, Eğitim şartları aranacak.

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

İtfaiye Eri Şartları: Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

İLANIN TAM METNİ