Adalet Bakanlığı bünyesinde yer alan Adli Tıp Kurumu Başkanlığı' na, mevcut personel ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılacak memur alımlarında; lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından memur alımları için ilana çıkılmıştır. Yürütülen memur personel alımlarına başvurmayı düşünecek adaylar için gerekli olacak bağlantılar ve kılavuzun detayları aşağıda yer alacaktır. Yapılacak olan alımlar için kadro sayının 10 katı kadar adayın sınavlara çağırılacağı bilgisi verilmektedir. Sınava katılmaya hak kazanan tüm adayların listesi, daha sonra Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca ilan edilecek olup, sözlü sınav ise İstanbul Bahçelievler' de bulunan merkez binada yapılacaktır.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Toplamda 71 sözleşmeli personel alımının yapılacağı ilanda lise mezunları için 3 destek personeli şoför kadrosunda, 7 destek personeli ise hizmetli kadrosunda alınacaktır. Önlisans mezunlarına 8 laborant kadrosu ise 18 sağlık teknikeri kadrosu açılmıştır. Lisans mezunlarında kadro 7 makine mühendisi, 2 kimya mühendisi, 13 diğer teknik hizmet personeli (kimyager kadrosunda), 9 biyolog ve 4 hemşire olarak aktarılmaktadır. Kamuya yapılacak memur alımlarında aranan 657 sayılı kanunun 48. maddesindeki şartların barındırılmasının yanı sıra;  lise mezunları için KPSS P94 puan türünde, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünde, lisans mezunları için de KPSSP3 puan türünde en az 70 puan almış olmaları istenecektir. Adayların 35 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir.

İlanlara başvurular 25 Mart 2019 tarihi itibariyle başlayacak olup, 05 Nisan 2019 tarihinde sonlanacaktır. Son başvuru günü en geç mesai saatinin bitimine kadar başvuru yapmak zorunda olan adaylar, kurumun resmi web sitesi atk.gov.tr adresi üzerinden başvurularını yapabileceklerdir. Başvurular öncesinde mutlaka ilan kılavuzuna göz atmanız önermektedir.

İLAN KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜM MEMUR ALIMLARI İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim