Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu memur alımı başvuruları sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanı için 20 kişilik kadro ile İstanbul'da edilmek üzere memur alımı ilanı yayımlanmıştı. 4 Haziran 2022 tarihinde yapılacak Meslek Personeli Giriş sınavına katılacak adaylar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru sonrası Önce Yazılı ve Sonra sözlü sınav olmak üzere 2 aşamalı değerlendirme yapılacak.

BDDK Memur Alımı Başvurusu Sona Eriyor!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 20 kişilik kadro ile Bankacılık alanında Bankacılık Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Başvuru süreci 5 Mayıs 2022 tarihinde başlamış olup artık sona ermektedir. Adaylar başvurularını en geç 16 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını kariyer adresi üzerinden aşağıdaki bağlantı yardımı ile gerçekleştirebilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/bddk-20-memur-alimi-meslek-personeli-ilani-2022-sartlari-h41874.html

KPSS Puan Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular 2020 veya 2021 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından almış oldukları puanlar ile değerlendirme yapılacak. Kadro sayısının 20 kat aday değerlendirilecek olup Yazıl sınava 400 Aday katılacak. En yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme geçerli olacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

BDDK Memur alımı için başvurular 16 Mayıs 2022 tarihi ile sona erecek olup sonuçların en geç Mayıs sonuna kadar açıklanması bekleniyor. Yazılı sınava katılmaya kazanan adaylar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu internet adresi üzerinden duyurulacak

Meslek Personeli Uzman Yardımcısı Sınav Konuları Nedir?

Uzman yardımcısı alımları, Hukuk, Sayısal Bilgiler, İktisadi ve İdari bilimler, İktisat, İşletme fakültelerinden yapılacak Bu kapsamda sınavlarda bu alanlardan konulardan sorular yer alacak.

Editör: TE Bilisim