Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu memur alımı yapacak. 2021 yılı kapsamında yayımlanmış olan ilan ile BDDK 120 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. İlana başvurular sona erdi ve şimdi sonuçlar bekleniyor. 120 Kişilik boş kadroya binlerce başvuru yapıldı. Peki Başvuru değerlendirmesi nasıl yapılacak? Başvuru sonuçları Ne Zaman açıklanacak?

BDDK 120 MEMUR ALIMI YAPACAK!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 2021 yılı için 120 memur alımı yapılacak olup alımlar, Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı, Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bankacılık ve Hukuk Alanları), BDDK Uzman Yardımcısı (İletişim Alanı) ile Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına yapılacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

BDDK 120 Memur alımı başvuruları 16 - 30 Nisan 2021 tarihi ile yapılmış olup başvuru sonuçları beklenmektedir. Başvurular üzerinde yapılacak inceleme sonucu, yazılı sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, Kurumun resmi internet sitesinde (www.bddk.org.tr) duyurulacaktır. Başvuruların 30 Nisan 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından sonuçların en geç 15 Mayıs 2021 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

KPSS puan türü ve/veya türlerinin herhangi birinden aldıkları en yüksek puan esas alınmak suretiyle, başvuran adaylar içerisinde en yüksek puanı alan adaydan başlanarak bir sıralamaya tabi tutulur. Yapılan sıralamada, Ek-2’deki tabloda belirtilen sayıda aday (alınması planlanan kadro sayısının 20 katı) arasına girmiş olanlar yazılı sınava kabul edilirler. Son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da yazılı sınava katılmaya hak kazanır.

GİRİŞ SINAVI DETAYLARI:

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Giriş sınavının yazılı aşaması, Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bankacılık ve Hukuk Alanları), BDDK Uzman Yardımcısı (İletişim Alanı) ve BDDK Uzman Yardımcısı kadroları için bir gün, Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı kadrosu için ise iki gün olmak üzere sabah ve öğleden sonra oturumları halinde İstanbul'da gerçekleştirilecektir.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim