Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu meslek personeli alımı için 29 Nisan 2022 tarihinde Resmi gazetede ilan yayımladı. Farklı KPSS Puan türlerinden olmak üzere 20 Memur Alımı gerçekleştirilcek.  Buna göre Kurum ana ve danışma hizmet birimlerinde (İstanbul) istihdam edilmek üzere Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bankacılık Alanı) alınacaktır.

Kontenjan Bilgisi Nedir? 400 Kişi Sınava katılcak!

Kimler Başvuru Yapabilecek?

BDDK Menur alımına başvuru için adayların 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Bu yönde genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacaktır.

Özel başvuru şartları ise yukarıda tabloda belirtilen KPSS ve Eitim niteliklerinin sağlanıyor olması gereklidir. Öte yandan adaylardan 35 yaşından büyük olmamak şartı aranacatır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Adaylar başvurularını 5-16 Mayıs 2022 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar e-Devlet üzerinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak, belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştirecektir.

İLANIN TAM METNİ