BDDK Memur alımı için başvuru sonuçları az önce duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilan ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesindeki eklsikliği karşılamak üzere 120 memur alımı ilanı yayımlamıştı. Başvurular 16 Nisan 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 30 Nisan 2021 tarihinde sona ermiştir. Bu kapsamda başvuru sonuçları beklenirken az önce açıklandı.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna 120 memur alımı için başvuru sonuçları açıklandı. BDDK sonuçlara ilişikin "Sözlü sınav Kurumumuz binasında yapılacak olup, sınav tarihleri Covid-19 salgını sürecinde konuya ilişkin alınacak yeni kararlar çerçevesinde belirlenerek resmi internet sitemizden duyurulacaktır." açıklanasında bulundu.

Söz konusu sınav sonucunda ve değerlendirme sonucunda BDDK bünyesine 120 kişilik kadro için,

  • Bankalar Yeminli Murakıp yardımcısı 50,
  • Bankacılık uzman yardımcısı ( Bankacılık Alanı ) 50,
  • Bankacılık uzman yardımcısı ( Hukuk Alanı ) 9,
  • Bankacılık uzman yardımcısı ( İletişim Alanı ) 1,
  • BDDK Uzman Yardımcısı 10,

alacak.

BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN BURAYA TIKLA

SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI!

Unvan için Doğum Tarihi alanı boş ise yaş sınırı aranmamaktadır.

Unvan için Doğum Tarihi alanı dolu ise, belirtilen tarih ve sonrasında doğanlar o unvana başvurabilir, öncesinde doğanlar başvuramaz.

Unvan için Dilekçe/Belge Ulaştırma Tarihi alanı boş ise başvuru formunun online olarak doldurulup tamamlanması yeterlidir, sınava başvuru adımı için Kuruma kargo yolu ile herhangi bir belge gönderilmesi gerekmemektedir.

Unvan için Dilekçe/Belge Ulaştırma Tarihi alanı dolu ise, belirtilen tarihe kadar, sınav ilanında Kurum tarafından belirtilen belgelerin Kuruma ulaştırılması gerekmektedir, aksi takdirde başvuru dikkate alınmayacaktır.