Kamuya 6 kurum için 462 Memur Alımı başvuruları başlıyor.

Geçtiğimiz günlerde duyurulan ilanlar ile kamuya 6 kamu kurumu tarafından 462 memur alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanı ile ve En az Lise Mezunu adaylar içerisinden yapılacak. İlgili ilanlara başvuru için adayların genel olarak belirtilen 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS, Yaş, Eğitim gibi nitelikler aranacak.

KPSS Puanı ile yapılacak Memur Alımları için adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans mezunları için P3 puan türünden en az 60 veya 70 puan almış olmaları gereklidir.

İlanlar hakkında detaylı bilgileri İşin Olsa ekibi olarak sizler le derledik. Aşağıdaki kurumları inceleyebilir ve başvurularınıza 28 Aralık 2020 tarihi ile başlayabilirsiniz.

Başvurusu Başlayacak Kurumlar ve Detayları:

Söz konusu aşağıdaki kurumlar 462 memur alımı yapacak. Alımlar farklı pozisyonlarda yapılacak olup ilanların detaylarını inceleyebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi:

İBB bünyesine 250 kişilik kadro ile İtfaiye eri alımı yapacak. Lise mezunlarından 90, Ön Lisans Mezunu 115 ve Lisans Mezunu 55 Memur Alınacak. Başvuru için adaylardan KPSS den en az 60 puan almış olmak gerekiyor. Aynı zamanda genel olarak 657 Sayılı DMK ve Özel olarak Zabıta Memuru yönetmeliğindeki nitelikler aranacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Devlet Demiryolları ( TCDD ):

TCDD farklı kadrolarda 60 kişilik kadro ile 13 Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçisi, 14 Lokomotif Tamircisi, 14 elektrikçi, 12 Vagon İmal ve Tamircisi, 4 Kaynakçı, 3 Mekanik Vasıta Tesis, Cihaz ve Vinç Operatörü alımı yapacak. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak. Detaylı Bilgi için Buraya Tıklayınız.

Jandarma Genel Komutanlığı:

Jandarma 41 kişilik kadro ile 32 Devlet memuru ve 9 Sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi. Lise mezunu ve Lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar yer alıyor. Ayrıca adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Beyoğlu Belediyesi:

Beyoğlu Belediyesi 80 kişilik boş kadro ile Düz Memur ve Zabıta Memuru alımı yapılacak. Zabıta Memuru için 30 Ön Lisans ve 20 Lisans mezunu alım yapılacak. Düz Memur kadrosunda ise Ön Lisans mezunu 5 ve Lisans mezunu 25 Zabıta Memuru alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı:

Sahil Güvenlik Komutanlığına 2020 yılı kapsamında 60 KPSS Puanı İle 15 Devlet memuru Alımı yapılacak. Alımlar, Çevre Mühendisi, Makine Mühendisi, Yüzme Öğretmeni, Eğitim Geliştirme Uzmanı, Spiker, Radyo ve Televizyon Uzmanı, Uzman, Avukat ve Hizmetli kadrolarında yapılacak. Lise mezunu adayların P94 ve lisans mezunu adayların P3 puan türünden puan almış olmak gereklidir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Türkiye Şeker Fabrikaları:

TÜRKŞEKER Engelli ve Eski Hükümlü adaylar içerisinden 16 personel alımı yapacak. Engelli adaylardan EKPSS şartı aranacak. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Yayımlanacak Yeni İlanlardan anında haberdar olabilmek için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.