Kamuya Memur Alımı ve Personel Alımı için başvurular başladı. 4 Farklı Kurum bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 570 kişilik kadro ile Memur Alımı ve Personel Alımı yapılacak. En az lise mezunu olmak üzere, Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapılacak. Ayrıca ilgili ilanların başvuru süreci Bugün ( 18 Ocak 2021 ) itibari ile başladı. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvurular nasıl yapılacak? İlanlar hakkında detaylar haberimizde.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Söz konusu kamu kurumlarına memur alımı ve personel alımı başvuruları için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 489. maddesindeki nitelikler kapsamında, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştımasından olumlu sonuç alabilmek, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek sağlık problemi olmamak şartları aranacak.

BAŞVURUSU BAŞLAYAN KAMU KURUMLARI VE İLAN DETAYLARI:

Maliye Bakanlığı:

Hazine ve Maliye Bakanlığ 300 kişilik boş kadro ile 76 farklı şehirde Memur Alımı yapacak. Alımlar Defterdarlık uzman Yardımcılığı giriş sınavı ile belirlenecek olup adayların sınava katılabilmeleri içni bazı şartları taşıyor olmaları gereklidir. Defterdarlık Uzman Yardımcısı alımı için adaylardan özel olarak 2019 veya 2020 yıllarında yapılan KPSS'den P47 veya P48 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. Başvurular en geç 29 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacaktır. İlan Hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü:

Adalet Bakanlığına bağlı olan CTE bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 200 kişilik kadro ile Memur Alımı yapacak. Alımlar iki farklı ilan ile ve farklı kadro ile yapılacaktır. Bu kapsamda,

CTE 10 Farklı şehirde 160 kişilik boşluk ile ceza infaz kurumu katibi alımı yapacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde olmak üzere KPSS En az 70 puan ile başvuru yapılacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

CTE bir diğer ilanına göre ise 40 kişilik kadro için  hükümlü ve tutukluların bulunduğu ceza infaz kurumları için 35 Erkek ve 5 kadın öğretmen alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kamu İhale Kurumu:

Söz konusu kurum bünyesine farklı 4 Grupta 20 memur alımı yapacak. Adayların Dört yıllık eğitim veren ilgili bölümlerden mezun olmuş olmaları ve 2019 veya 2020 yıllarında yapılan KPSS'den en az 80 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular en geç 29 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi:

Üniversiteye sözleşmeli olarak ve Kadrolu İşçi olarak ilan yayımladı. Toplamda 50 kişilik kadro ile alım yapılacak. Peki ilanların detayları nedir?

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi İŞKUR üzerinde yayımladığı ilan ile Engelli ve Normal statüde olmak üzere 20 kişilik kadro ile Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Görevlisi alacak. Başvurular en geç 22 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Yayımlanan bir diğer ilana göre ise Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 30 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisns mezunu Teknisyen, Tekniker, Büro Personeli, Laborant, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Büro Personeli ve Hemşire kadrolarında alım yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Kamuya 570 Memur Personel alımı için başvurular Bugün ( 18 Ocak 2021 ) itibari ile başladı. İlgili kamu kurumlarına başvurular Elektronik ortamda farklı platformlarda yapılacak. Yukarıdaki ilgil kurumların ilan detaylarını inceleyerek başvuru sürecini inceleyebilirsiniz.

YENİ MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA