Kamuya memur alımı başvuruları başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre Bakanlıklar ve Belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde memur alımı yapacaklarını bildirmişlerdi. Başvuruların başlamasını bekleyen adaylar için artık son gün geldi. 3 Bakanlık ve 2 Belediye tarafından kamuya memur alımı başvuruları başlayacak.

İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde sizlere başvurusu başlayacak olan ilanların hepsini paylaşıyoruz.

Kamuya 923 Memur Alımı Başvurusu Başlıyor

5 Kamu kurumuna 923 memur alımı yapılacak. Alımlar, GSB, NVİ, HMB ve İki Belediye tarafından gerçekleştirilecek. Başvurular hafta başı itibari ile başlayıp Şubat ayına kadar devam edecek. Şubat ilk haftası ile tüm ilanların başvurusu sona erecek olup adayların başvuru şartlarını sağlıyor olmaları durumunda başvurularını bir an önce gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İşte ilanların detayları.

İlanların Başvuru ekranı açıldığında anında haberdar olmak için İşni Olsa Mobil Uygulamasını İndiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Gençlik ve Spor Bakanlığı Memur Alımı İlanı:

GSB daha önce yayımladığı memur alımı ilanına göre bünyesine 652 Yurt Yönetim personeli alımı yapacak. Lisans mezunu adaylar içerisinden başvuru alınacak olup KPSSp3 puan türünden en az 60 Taban puan şartı aranacak. Ayrıca adaylardan yaş şartı olarak 65 yaşını tamamlamamış olmak şartı aranacak. Kontenjan dağılımı ise, 10 farklı grupta olmak üzere 334 Kadın memur ve 318 Erkek memur alımı yapılacak.

Başvurular 31 Ocak - 4 Şubat 2022 Arasında. İlanın Detayları: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/gsb-652-yurt-yonetim-personeli-alimi-ilani-sehre-gore-dagilim-kpss-p3-60-puan-h40988.html

Hazine ve Maliye Bakanlığı Memur Alımı İlanı:

Hazine Bakanlığı bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere Türkiye Geneli 250 memur kadrosu ile Defterdarlık Uzman Yardımcısı kadrosunda memur alımı yapacak. Defterdarlık Uzman Yardımcısı alımı sınavı sözlü olarak Ankara'da gerçekleştirilecektir. Başvuru için 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS'den KPSSP45, KPSSP46, KPSSP47 veya KPSSP48 puan türlerinden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular 31 Ocak - 11 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak. İlanın Detayları: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/hazine-ve-maliye-bakanligi-250-defterdarlik-uzman-yardimcisi-alimi-h40972.html

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

İçişleri Bakanlığı NVİ bünyesine 17 personel alımı yapacak. Sözleşmeli Bilişim personeli kapsamında KPSS Puanı ile veya KPSS olmaksızın alım yapılacak. Bu yönde alımlar, 1 Kıdemli Yazılım Mimarı, 7 Kıdemli .Net Uygulama Geliştirme Uzmanı, 7 Uygulama Geliştirme Uzmanı, 2 Yazılım Test Uzmanı kadrolarında gerçekleştirilecek. Başvuru için KPSS ve YDS Puanı şartı yer alıyor. Taban 70 KPSS ile başvuru alınacak olup KPSS puanı olmayan adayların da başvurusu geçerli sayılacaktır.

Başvurular 30 Ocak - 7 Şubat 2022 tarihleri arasında. İlan Detayları: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/icisleri-bakanligi-nvi-17-sozlesmeli-kamu-personeli-alimi-yapacak-h41138.html

Büyükçekmece Belediyesi Memur Alımı İlanı:

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak için 2 memur alımı yapacak. Bu kapsamda belediye Müfettiş Yardımcılığı pozisyonunda sınav ile memur alacak olup başvuru için 80 KPSS puan şartı talep ediyor.

Başvurular 31 Ocak - 4 Şubat 2022 arasında. İlanın Detayları: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/buyukcekmece-belediyesi-kpss-ile-lisans-mezunu-memur-alimi-ilani-h41035.html

Kılıçarslan Belediyesi Memur Alımı İlanı:

Belediye'ye iki farklı kadroda memur alımı yapılacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 Tahsildar ve 1 Bilgisayar işletmeni alımı yapılacak. Başvurular Lise ve Ön lisans seviyesinde KPSS 60 puan ile yapılacak.

Başvurular 31 Ocak 2 Şubat 2022 arasında yapılacak. İlanın Detayları https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/lise-ve-on-lisans-60-kpss-ile-belediye-memur-alimi-kilicarslan-h40875.html