Cumhurbaşkanlığına bağlı olan İletişim Başkanlığı bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. KPSS Şartı olmaksızın memur alacağını bildiren İletişim Başkanlığı için başvurular 24 Ocak 2022 tarihi ile başlamıştı en geç Bugün ( 04 Şubat 2022 ) yapılması gereklidir.

İletişim Başkanlığı Bünyesine 30 kişilik boşluk ile Genel İdare Hizmetler sınıfında 8 ve 9 uncu boş kadrolarda görevlendirmek üzere Ankara'da düzenleyeceği sınav ile İletişim Uzman Yardımcısı alımı yapacak.

KPSS Şartı Aranmıyor!

İletişim Başkanlığının memur alımı ilanı için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacak. Bu doğrultuda KPSS yerine adaylardan, sınav ücreti alınacak. Sınav ücreti Başkanlık tarafından 250 TL olarak bildirilmiş olup adayların ücreti Bugün ödemeleri gereklidir.

Başvurularda Son Gün! Nasıl Başvuru Yapılır?

İletişim Başkanlığının memur alımı için başvurularda son güne geldik. 4 Şubat 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmekle birlikte başvuruda bulunacak adaylar başvurularını Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi web sitesi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr) üzerinden yapılacaktır.

Kimler Sınav İlanına Başvuru Yapabilecek?

Adaylarda başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca özel olarak 35 yaşını doldurmamış olmaları, en az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin Hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinden,

- İletişim fakültelerinden,

- Mühendislik fakültelerinin bilgisayar mühendisliği bölümlerinden,

- İlgi fakültelerin psikoloji, antropoloji, sosyoloji, sosyal antropoloji, halkbilim, insan ve toplum bilimleri bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim