Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde memur alımı ilanı yayımlamıştı. Başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son şans. Peki MAPEG ( Made ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ) memur alımı KPSS siz Memur Alımı kadro bilgisi nedir? Sınav Yapılacak mı? Değerlendirmeler nasıl yapılacak? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

KPSS SİZ 50 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Enerji Bakanlığı MAPEG bünyesine 50 kişilik boş kadro ile Uzman kadrolarında Mühendislik alanlarında memur alımı yapacak. KPSS şartı aranmayacak. Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler, Yaş, Tecrübe ve Eğitim şartları aranacak. Detaylı başvuru şartları için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Enerji Bakanlığı MAPEG 50 Sözleşmeli KPSS siz Memur Alımı Şartları

BAŞVURULAR SONA ERİYOR! SINAV ÜCRETİNE DİKKAT!

50 Memur Alımı başvuru süreci 5 Eylül 2021 tarihi ile sona erecek. Adaylar MAPEG tarafından belirtilen sınav ücretini yatırmadıkları durumda başvuruları geçersiz kabul edilecektir. Bu yönde adaylar öncelikle başvuru yapacak ve başvurusu kabul edilen adaylar sınav ücreti olan 225 (İkiyüzyirmibeş) TL’yi 27/09/2021 - 01/10/2021 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar http://semsinav.ankara.edu.tr/ adresi üzerinden kredi kartı veya banka kartı ile sistem üzerinden T.C. Ziraat Bankası Ankara Beşevler Şubesi Döner Sermaye İşletmesi ANKÜSEM hesabına yatıracaklardır.

SINAV DETAYLARI:

Yazılı sınav 06 Kasım 2021 Cumartesi günü Ankara’da, saat 10.30'da Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) tarafından yapılacaktır.

Yazılı sınava girecek adaylara aşağıda yer aldığı şekliye 40 “ortak alan sorusu”, 40 “Üniversite eğitimine ait mesleki konular” olmak üzere beş şıklı çoktan seçmeli olacak şekilde toplamda 80 soru sorulacaktır. Sınav süresi 120 dakikadır. Sınavda uyulacak kurallar ve esasların detayı ANKÜSEM web adresinde ilan edilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Başvuru süreci 5 Eylül 2021 tarihinde sona erecek. Sınav ücretinin yatırma işlemleri 27 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak olup 50 Memur Alımı sonuçları 6 Eylül 2021 tarihi ile 27 Eylül 2021 tarihleri arasında başvuru sonuçlarının yatırılması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim