Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere KPSS şartı olman alım yapacağını bildirmişti. Duyuru geçtiğimiz günlerde 08 Ağustos 2020 tarihinde Resmi gazetede yayımlanarak başvuru süreci başlamıştı. Ancak başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak sizlere detaylı bigi sunacağız.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Hazine ve Maliye Bakanlığı 150 kişilik kadro ile KPSS Siz Personel Alımı gerçekleştirecek. Başvuru süreci 17 Ağustos 2020 tarihinde başlamış olup en geç 31 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte 4. Cadde (Kazakistan Caddesi) No:112 Kat:4 Emek/Ankara adresine şahsen veya posta yoluyla yapabileceklerdir.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU FORMU

Bu kapsamda maliye bakanlığı bünyesine İç Denetim alacak. Buna göre İç Denetçi Sertifika Eğitimine katılacak 150 iç denetçi adayının belirlenmesi amacıyla 10/10/2020 tarihinde Ankara’da “İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı” yapılacaktır.

SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI:

SINAV ÜCRETİNE DİKKAT!

Kurul tarafından ön başvurusu kabul edilip ÖSYM’ye bildirilen adaylar, ÖSYM’ye başvurularını 10-14 Eylül 2020 tarihleri arasında bir başvuru merkezinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından veya https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapacaklar ve sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacaklardır. ÖSYM’ye yapılacak başvuruların şekli, sınav öncesi ve sınav esnasında uyulacak kurallar, sınavın değerlendirilmesi ve itirazlara ilişkin esas ve usuller ÖSYM Başkanlığınca yayımlanacak sınav kılavuzunda yer alacak olup, adayların sınav kılavuzunda yapılan açıklamalara titizlikle uymaları gerekmektedir.

Sınava girecek adaylar 10-15 Eylül 2020 tarihleri arasında, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İşlemler’de yer alan “Ödemeler” alanından kredi kartı/banka kartı ile ÖSYM adına 250,00 TL sınav ücretini yatıracaklardır.

10-14 Eylül 2020 tarihleri arasında ÖSYM’ye başvurusunu yapamayan adaylar için Geç Başvuru Günü 21 Eylül 2020 tarihi olacaktır.