16 Mayıs 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Marmara Üniversitesi memur ve avukat alımı ile ilgili başvuru süreci an itibariyle başladı. 10 Haziran 2019 tarihine kadar sürecek olan başvuru süreci kapsamında avukat ve büro memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapacak adayların Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen başvuru yapması ve başvuru belgelerini de elden teslim etmesi gerekmektedir.

Avukat ya da büro memuru alımı kadrosuna başvuracak adayların 2018 KPSS sınavına girmiş olması gerekmektedir. 

AVUKAT ALIMI

Marmara Üniversitesi'ne alınacak avuktaların sağlaması beklenen şartlar şu şekildedir:

T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, görevini yapmaya engel bir sağlık sorununa sahip olmamak, anayasal düzene ya da işleyişine karşı bir suç işlememiş olmak, hukuk fakültesi mezunu olmak, avukatlık ruhsatına sahip olmak, en az 3 yıl avukatlık görevi yapmış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini icra etmiş olmak.

BÜRO PERSONELİ ALIMI

Büro personeli olarak istihdam edilecek adayların T.C. vatanşı olması ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'nci maddesinde belirtilen şartları sağlaması beklenmektedir. Ek olarak halkla ilişkiler bölümü mezunu olunması ve en az 2 yıl tecrübe de aranmaktadır.

İLANLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR

Söz konusu ilanla ilgili tüm detayları incelemek için tıklayın: marmara-universitesi-avukat-ve-memur-alimi.pdf Söz konusu dokümanda ilana ilişkin tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim