05 Haziran 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Ardahan Üniversitesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için memur alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre 1 kişilik boş kadro ile bünyesine Avukat alımı yapacağını belirtti ve adayların başvuru yapabilmeleri için başvuru şartlarını taşımaları şarttır. Buna göre adaylara yazılı ve sözlü sınav yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ardahan Üniversitesi alımını yapacağı Avukat adayından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, Hukuk fakültesi mezunu olmak veya buna denkliği olan ve YÖK tarafından onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumundan mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisais Seviyesine KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 05 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 05 Temmuz 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, Başvuru formui Diploma örneği, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, KPSS Sonuş belgesi, Avukatlık ruhsatnamesi, Özgeçmiş ve 3 adet vesikalık fotoğraf ile Ardahan Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı /ARDAHAN adresine şahsen başvuru yapmaları gereklidir. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim