Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 15 Şubat 2019 tarihinde yayımladığı ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Üniversitenin rektörlüğünde çalıştırılmak Üzere, maaşları özel bütçeden karşılanacak ve 657 Sayılı devlet memurları kanunun 4. maddesnin B fıkrası kapsamında farklı pozisyonlarda alım yapılacak.

Buna göre Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Lise Mezunu, Sıhhi tesisat alanında 1, Elektronik Elektronik alanında 1 ve İnaaşt Teknolojisi alanında 1 olmak üzere 3 Teknisyen ve Moda Tasarım Programı Ön lisans mezunu 1 Büro Ppersoneli alımı yapacağını açıkladı.

Adaylardan ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu Haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak, Alım yapılacak pozisyona göre Lise ve Ön Lisans mezunu olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak gvüenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Nöbet usülü çalışmasına engel olabilecek bir durum olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Hehrangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, ilgili alanlarda tecrübe sahibi olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın yayım tarihi olan 15 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 01 mart 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Personel Daire Başkanlığna istenen belgeler ile birlikte şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İlanın Tam Metni