Eskişehir Anadolu Üniversitesine yapılacak olan alımlar için son başvuru süresi 4 Temmuz tarihi itibari ile tamamlanıyor. 9 kişilik bilişim personeli alımı için Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden alım ilanı yayımlanmıştı. Yayımlanan iş ilanına göre alımlarda kazanan adaylar sözleşmeli olarak istihdam edilecekler. Eskişehir'de bulunan Üniversitenin birimlerinde görev alacak olan personellerin başvurularda KPSS'den en az 70 almış almaları istenilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Eğitim şartları: Fakultelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Mühendis, Endüstri mühendisliği elektrik ve elektronik mühendisliği, yazılım mühendisliği, Fen edebiyat fakultesi bilgisayar ve teknoloji bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecekler. 

KPSS'den 70 ve üzeri puan almış olan adayların Yabancı dil puanı almış olmak gerekiyor. Kadro sayısı 10 katı kadar giriş sınavına katılacak. 

HANGİ UNVANLARDA ALIM YAPILACAK.

Anadolu Üniversitesi sözleşmeli olarak istihdam edeceği bilişim personellerde  1 Ağ Mühendisi, 1 Sistem Mühendisi ve 7 Yazılım Mühendisliği olmak üzere toplamda 9 kişilik alım yapılacak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular Anadolu üniversitesi'nin Personel Dairesi Başkanlığı – Yunus Emre Kampüsü Eskişehir adresine şahsen yada posta yolu ile yapılabilecek.

İlan tam metni

Editör: TE Bilisim