Resmi Gazetede memur alımı ilanı yayımlandı. Bu kapsamda Anadolu Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda memur alımı yapacak. Memur alımları Sınav Hizmetleri Uzmanı pozisyonunda gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda Üniversiteye 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi kapsamında 4/ B sözleşmeli atama yönetmeliği ile alım yapılacak. Kontenjan dağılımı ve adaylardan aranacak başvuru şartlarını sizlere aktarıyoruz.

Kontenjan Dağılımı Nasıl Olacak?

Anadolu Üniversitesi toplamda 7 kişilik kadro ile farklı gruplarda memur alımı yapacak. Buna göre,

Başvuru Genel ve Özel Şartları Nedir?

Üniversitenin memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise adaylardan yukarıda tabloda belirtilen şartlar aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

2020 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu personeli seçme sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Eğitim Şartı:

Yurt içinde en az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin yukarıdaki tabloda belirtilen bölümlerinden/programlarından birini veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak.

YDS Şartı:

Tabloya göre bazı alanlar için son 5 yıl içerisinde yapılmış olan Yabancı Dİl sınavından İngilizce dilinden en az 80 puan almış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Anadolu Üniversitesine memur alımı başvuruları için süreç başladı. Bu yönde başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle belirtilen şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Başvurular, elektronik ortamda 14.03.2022/28.03.2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Anadolu Üniversitesi- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden alınacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim