Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre başvurularda son günlere geldik. Bu kapsamda Aksaray Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 22 kişilik boş kadro ile ilan yayımlamıştı. İlgili ilana göre başvuru süreci 14 Eylül 2020 tarihinde başlamış olup artık sona ermektedir. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KADRO BİLGİLERİ:

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Aksaray Belediyesi Zabıta memuru alımı için başvurular en geç 18 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecektir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 18 Eylül 2020 saat 16:30'a kadar yapılması gerekmektedir. 

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Aksaray Belediyesi Zabıta memuru alımı ilanına başvuru yapmış olan adayların KPSS puanı ele alınarak değerlendirme yapılacak. Bu kapsamda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu zabıta memuru alımı yapılacak olup 2018 yılı KPSS puanı geçerli olacak.

Bu kapsamda Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puana sahip olan adaylar değerlendirmeye alınacak. Buna göre en yüksek puandan başlanmak üzere en düşük puana kadar sıralama yapılacak olup kadro sayının 5 katı kadar aday ele alınacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Aksaray Belediyesi Zabıta memuru alımı için başvurular sona erdikten sonra sonuçlar 15 gün içerisinde açıklanacak. Buna göre Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı Aksaray Resmi İnternet adresi olan www.aksaray.bel.tr adresi üzerinde 01 Ekim 2020 tarihinde açıklanacaktır.