Bakanlıklar geçtiğimiz günlerde yayımladıkları memur alımı ilanlarına göre bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda memur alımı yapacaklarını bildirmişlerdi. Ancak başvurularda artık sona geldik. Peki Söz konusu personel alımı ilanları için başvuru yapacak adaylara İşin Olsa ekibi olarak bilgi vereceğiz.

4 Bakanlık En Az Lise Mezunu Memur Alımı İlan Detayları:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Memur Alımı:

ASHB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 15 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. Bu kapsamda Bakanlık yapacağı Müfettiş Yardımcı sınavı için 12 kişi Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunları ve 3 kişi ile Sosyal Hizmet, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Psikoloji ve Sosyoloji alanlarında en az dört yıl eğitim veren bölüm mezunları alınacak.

Başvuru için adaylardan 2020 veya 2021 yıllarında yapılmış olan KPSS'den P48 veya P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/ashb-15-memur-alimi-aile-ve-sosyal-hizmetler-mufettis-yardimcisi-h40973.html

Hazine ve Maliye Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Bakanlık KPSS Puanı ile veya KPSS Puanı olmaksızın sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Yapılan duyuru ile Bakanlık bünyesine, 3 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 7 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı , 1 Veritabanı Yöneticisi, 2 Bilgi Güvenliği Uzmanı alımı yapacak. Başvuru için adaylardan Lisans seviyeside KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/hazine-ve-maliye-bakanligi-yeni-ilan-yayimladi-13-sozlesmeli-personel-alimi-h41041.html

Adalet Bakanlığı Memur Alımı:

Bakanlık Merkez teşkilatındaki eksikliği gidermek için 15 kişilik kadro ile Stajyer Kontrolör alımı yapacak. Başvuru için 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS'den P48 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. Başvurularda son güne gelinmiş olup 35 yaş şartını taşıyan ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/adalet-bakanligi-15-stajyer-kontrolor-memur-alimi-sartlari-nelerdir-h41040.html

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı:

Dışişleri Bakanlığına bağlı olan Helsinski Büyükelçiliği bünyesine sözleşmeli sekreter alacak. Lise mezunu adaylar içerisinden 1 kişilik boş kadro ile 46 yaşından gün almamış olmak şartı ile sekreter alımlarında son gün:

İLANIN DETAYLARI: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/sf_IlanDetay.aspx?id=f262e71f-867a-4eee-adad-eb49508607ae

Editör: TE Bilisim