Az önce gelmiş olan duyuru ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığı 2828 sayılı memru alımı hakkında duyuru yayımladı. Yayımlanmış olan duyuruya göre atanmaya hak kazanan adayların getirmeleri gereken belgeler yer aldı.

2828 Sayılı Kanun kapsamında Türkiye Geneli kurum ve kuruluşlara, İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu 805 memur alımı yapılacak. Adaylar tercihlerini 14-21 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirdi. Sonuçları açıklanan 2828 sayılı Devlet koruması altındaki gençlerden memur alımı için istenen belgeler az önce açıklandı.

BAKANLIKTAN GELEN DUYURU:

2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında Bakanlığımızca 05.10.2020 tarihinde gerçekleştirilen atama kurası sonucuna göre Bakanlığımız kadrolarına atanmaya hak kazananların atamalarının yapılabilmesi için istenilen belgeler;

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında Bakanlığımızca 05.10.2020 tarihinde gerçekleştirilen atama kuraları sonucu Bakanlığımız kadrolarına atanmaya hak kazanan personelin atamalarının yapılabilmesi için, aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü’ne (Atama Şubesi; Emek Mh.17. Cadde No:13 C Blok K:2 Emek/Çankaya/06520 ANKARA) 06.11.2020 tarihine (mesai bitimi) kadar başvurmaları gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER:

1) Nüfus Cüzdanının onaylı örneği,

2) Öğrenim belgesinin onaylı örneği,

3) Ortaöğrenim belgesinin onaylı örneği (Ortaokul veya lisede hazırlık okuyanlar için),

4) 6 adet vesikalık fotoğraf (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik hükümlerine göre çekilmiş, erkek adaylar için ceket ve kravatlı),

5) Erkek adaylar için; Askerlik Durumuna dair yazılı belge,

6) Adli sicil belgesi,

7) AÇSHB Atama, Taahhüt ve Başvuru Formu 

8) Mal bildirim formu (Form önlü arkalı tek sayfa olacak şekilde kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.)

9) Atama belgesinin internet çıktısı,

NOT: COVİD-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında başvuruların posta yolu ile yapılması tercih edilmekte olup postada yaşanacak aksaklıklar göz önüne alınarak evrak teslimine ilişkin takibin makul bekleme süresi sonunda aşağıda belirtilen iletişim numaralarından yapılması gerekmektedir.

Atama Başvuru ve Taahhüt Formu

Mal Bildirim Formu

Editör: TE Bilisim