Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere 22 Danışma Personeli Alımı yapılacak. İlan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet adresi üzerinde yayımlandı. Bu yönde Aile Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, KPSS Şartı Oolmadan Proje kapsamında 22 Danımşa Memuru Alımı yapılacak. Peki AÇSHB tarafından yapılan açıklama ve başvuru şartları nedir?

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI DANIŞMAN PERSONEL İLANI

Türkiye'deki mülteciler için Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Mali Yardım Programı (Facility for Refugees in Turkey - FRIT II) altında, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AB Komisyonu Türkiye Delegasyonu arasında imzalanan IPA 2020/417-895 sayılı Doğrudan Hibe Sözleşmesi ile “En Kırılgan Gruptaki Türk Vatandaşları ile Geçici Koruma ve Uluslararası Koruma Altındaki Kişilerin Sosyal Hizmetlere Erişiminin Artırılması Projesi” uygulanacaktır. Projenin Teknik Destek Ekibinde görevlendirilmek üzere, proje süresince tam zamanlı 22 (yirmi iki) danışman personelden hizmet alınacaktır.

ALIM YAPILACAK ALANLAR NELERDİR?

  • Teknik Destek Ekibi Lideri (Finansal Koordinatör) 1,
  • Finans Uzmanı 1,
  • Satın Alma Uzmanı 1,
  • Raporlama ve Dokümantasyon Uzmanı 1,
  • Kıdemli Bilişim Teknolojileri Uzmanı 6,
  • Teknik Destek Ekibi Lideri Yardımcısı (Proje Görevlisi) 1,
  • Finans Asistanı 2,
  • Satın Alma Asistanı 2,
  • Raporlama ve Dokümantasyon Asistanı 1,
  • İletişim ve Görünürlük Uzmanı 1,
  • İzleme ve Değerlendirme Veri Analisti 5,

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

- Başvurulacak pozisyonlar için “Aranan Asgari Nitelikler” kısmında belirtilen nitelikleri taşıyor olmak ve bu durumlarını ispatlar belgeleri teslim etmek,

- Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.)

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.),

- Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 3 yıl tecilli veya askerlikten muaf olmak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.

- Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.)

BAŞVURULAR:

Başvurular için son tarih 16 Nisan 2021, Cuma günü mesai bitimi olarak belirlenmiştir. Posta yoluyla yapılacak başvurularda postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten ve saatten sonra başvuranların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim