Adalet Bakanlığının 10 bin memur alımı ilanı hala bekleniyor. Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı 3 bin memur alımı duyurusu yaptı. Adayların büyük merakla beklediği Adalet bakanlığı 10 bin memur alımı hakkında herhangi bir gelişme yok. Ocak ayı içerisinde Adalet Bakanlığından da müjde bekleniyor.

AÇSHB 3 Bin Memur Alımı Duyurusu:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanı Selçuk Ocak ayı içerisinde 3 bin memur alımı yapılacağını duyurdu. Geçtiğimiz gün yayımlanan 2828 Sayılı Devlet Koruması altında olan adaylarımızdan 1093 memur alımı yapılacak. Bugün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığında yayımladığı tercih kılavuzu ile farklı kamu kurum ve kuruluşları En az İlkokul mezunu seviyesinde 2140 Memur Alımı yapacak. Ocak ayı içerisinde alınacak başvurular için 3 bin üzerinde kamuya memur ataması yapılacak.

EKPSS İle 2140 Memur Alımı Tercih kılavuzuna Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı 10 Bin Memur Alımı Bekleniyor!

Adalet bakanı Abdulhamid Gül geçtiğimiz aylarda yaptığı duyuruda 2021 yılı Bütçe görüşmelerinin yapıldığını ve kamuya Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 bin memur alımı yapılacağını bildirmişti. Bunun üzerinde, Mübaşir, İnfaz ve Koruma Memuru, Zabıta Katibi gibi kadroları bekleyen adayların bekleyişi başladı.

Adalet Bakanlığı Memur Alımı hakkında herhangi bir gelişme yok. Ancak Adaylar ilanın 2021 yılı Ocak ayı içerisinde gelmesini istiyorlar.

Adalet Bakanlığı 10 bin Memur alımları farklı kadrolarda yapılacak. Adaylardan 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartı aranacak. Bu kapsamda Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Adalet Bakanlığından gelecek herhangi bir duyuru ve gelişme sonucundan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Adalet Bakanlığı 2021 yılı Memur Alımı Kadro Dağılımı için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim