Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı az önce yeni bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre geçtiğimiz günlerde krua çekimi yapılan, Devlet koruması altındaki gençler için atamay hak kazanan adaylardan istenen belgeleri yayımladı.

KURA SONUÇLARI:

Aile bakanlığı tarafından geçen ay yayımlanan duyuruya göre kamuya 2828 Sayılı Sosyal Hizmet Kanunu Kapsamında Türkiye geneli farklı kurumlara en az ilköğretim mezunu 2183 memur alımı yapılacağı belirtilmiş. Tercihler Devlet Perosnel Başaknalığı tarafından 10-21 Ekim 2019 tarihleri arasınd alındı ve adaylara tercih sonuçları Geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Açıklana tercih sonuçlarına göre ise adaylar kura çekimi 06 Kasım 2019 tarihinde yapılmıştı. Bu bağlamda kura kur asonuçlarına göre adayların şimdi kamu kurumlarına atamaları yapılacak ve kamu kurumları tarafından istenen belgeler açıklanıyor.

AİLE BAKANLIĞI İSTENEN BELGELERİ AÇIKLADI:

828 sayılı Sosyal Hizmet Kanunu kapsamında Bakanlığımızca 06/11/2019 tarihinde gerçekleştirilen atama kuraları sonucu Bakanlığımız kadrolarına atanmaya hak kazanan personelin atamalarının yapılabilmesi için, aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığı’na (Taşra Atama Şubesi; Emek Mh.17. Cadde No:13 C Blok K:2 Emek/Çankaya/06520 ANKARA) 02/12/2019 tarihine (mesai bitimi) kadar başvurmaları gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER:

  1. Nüfus Cüzdanının onaylı örneği,
  2. Öğrenim belgesinin onaylı örneği,
  3. Ortaöğrenim belgesinin onaylı örneği (Ortaokul veya lisede hazırlık okuyanlar için),
  4. 6 adet vesikalık fotoğraf (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik hükümlerine göre çekilmiş, erkek adaylar için ceket ve kravatlı),
  5. Erkek adaylar için; Askerlik Durumuna dair yazılı belge,
  6. Adli sicil belgesi,
  7. AÇSHB Atama, Taahhüt ve Başvuru Formu
  8. Mal bildirim formu (Form önlü arkalı tek sayfa olacak şekilde kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.)
  9. Güvenlik Soruşturması Formu (Eksiksiz bilgisayar ortamında doldurulup, 2 nüsha halinde çoğaltılıp, her birine vesikalık fotoğraf yapıştırılıp imzalanarak tek sayfaya sığacak şekilde hazırlanması gerekmekle birlikte söz konusu forma Bakanlığımız www.ailevecalisma.gov.tr internet sayfasında yer alan duyurular bölümünden ulaşılabilir.)
  10. Atama belgesinin internet çıktısı,

Duyuru'nun Dokümanları

Gerekli Belgeler

Listesi Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu

Atama Başvuru ve Taahhüt Formu

Mal Bildirim Formu

Editör: TE Bilisim