Ülkemizde bulunan farklı kamu kurum ve kuruluşlarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2021 yılı 3. sü düzenlenmiş olan 2828 sayılı kanun kapdamında yerleştirme sonuçları az önce açıklandı. Bu kapsamda en az İlkokul mezunu 2598 memur alımı yapıldı.

Farklı kurumlar tarafından alınan tercihler için yerleştirme sonuçları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyuruldu.

2598 Memur Alımı Tercih Sonuçları Açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından az önce gelen duyu ile binlerce adayın heyecanla beklediği sonuçlar açıklandı. Bakanlıktan gelen duyuru:

30.12.2021 tarihli 2828 Sayılı Kanun Kapsamında Sosyal Hizmet Modellerinden Yararlananların İstihdamına İlişkin Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır.

Adaylar sonuçlarına elektronik ortamda  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet adresi üzerinden T.C kimlik numarası ile öğrenebilecekler.

SONÇ SORGULAMA EKRANI BURADA

Söz konusu sorgulama ekranı aşağıdaki gibi olacaktır. T.C kimlik numaralarınızı girerek sorgulama işlemi yapılacaktır.

En az İlkokul Mezunu Atama Yapıldı!

Aile ve Sosyal Hizmler Bakanlığından daha önce yayımlanmış olan tercih kılavuzuna göre 2828 Sayılı kanun kapsamunda Sosyal Hizmetler Modellerinden Yararlanma İstihdam ile 2598 memur ataması yapıldı. Bu yönde Memur Atamaları:

  • İlkokul, Ortaokul, İlköğretim Mezunu 521 kişilik kadro ile Hizmetli kadrosunda personel alındı.
  • Lise Mezunu 1493 kişili kadro ile Memur, Teknisyen, Çocuk Eğiticisi, İmam, Sağlık Teknisyeni, İşçi, Dosya Takip Personeli, Puantör pozisyonlarında personel alımı yapıldı.
  • Ön Lisans Mezunu 292 kişi ileTekniker, Memur, Sağlık Teknikeri, Anbar Memuru toplamda 291 personel alındı.
  • Lisans Mezunu 293 kişilik boşluk ile Mühendis, Memur, Öğretmen, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Sosyolog, İşçi, Eczacı, Mimar, Antrenör, İş ve Uğraşı Terapisti alanlarında Personel alımı yapıldı.

Atama İşlemleri İçin Belge Teslimi Yapılacak!

Atama sonuçlarında atanmış olan adayların ilgili kuruma başvuruda bulunmaları gereklidir. Kurum yapacağı duyuru ile adaylardan hangi belgeleri isteyeceğini açıklayacak. Bu kapsamda atanmış olduğunuz kurumun personel daire başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden belgelerinize ulaşabileceksiniz.

Editör: TE Bilisim