Aile Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolda memur kadrolarına ve personel kadrolarına alım yapılacak. Buna göre ilanlar İŞKUR ve Aile Bakanlığı resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Peki hangi kadrolarda Memur Alımı ve Hangi Kadrolarda personel alımı yapılacak.

Personel Alımı İlanı Detayları:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Yalova Çftlikköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 kişilik boş kadro ile Yardımcı Hizmetler Personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda adaylardan arancak detaylar şöyledir;

Adaylardan başvuru için, En az lise mezunu olmak, 35 yaşından gün almamış olmak, Ehliyeti olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamuda çalışmış olmak ve Daha önce Sosyaş yardımlaşma ve Dayanışma vakfında çalışmış olmak tercih sebebidir. 

Adaylar başvurularını 5-10 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için " https://media.iskur.gov.tr/45539/yalova-ciftlikkoy-sydv-pers-alimi-10-05-2021.pdf " adresini inceleyebilirsiniz.

Memur Alımı İlanı Detayları:

Aİle Bakanlığı Sosyal yardımlar Genel Müdürlüğünde yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Kartal SYDV bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 kişilik boş kadro ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacak. Bu kapsamda adaylardan aranacak şartlar şöyledir:

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya tecil ettirmiş olmak

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

7) Vakıfta ilk defa istihdam edilecek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisinde, 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının belirtilen bölümden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında 2018-2020 KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır,

8) Erkek olmak.

9 )Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akli ya da bedensel engeli bulunmamak.

10) Başvurular "https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/" adresinden yapılacak olup posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.Personel alımını yapıp yapmamakta Kartal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilidir.*İşe alınacak personel sayısının 5 katı kadar aday geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağrılır.

Editör: TE Bilisim