Adalet Bakanlığına bağlı olan Adli Tıp Kurumu bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere Merkez Teşkilatı olan İstanbul ilinde 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki 4/A maddesindeki nitelikler doğrultusunda 8 kişilik boş kadro ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ( VHKİ ) alımı yapılacak. Alımlar sözlü sınav sonucuna göre belirlenecek olup başvuru şartları aşağıdaki gibidir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) Son başvuru günü olan 31 Ocak 2020 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1983 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)

c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, ç) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,

d) 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

e) Kamu haklarından mahrum olmamak,

f) Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ( İstanbul ) kadrosunda istihdam edilebilmek için; yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Programları ile Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak. 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olmak.

BAŞVURULAR:

Adli Tıp Kurumu memur alımı için başvuru süreci 20 Ocak 2020 tarihi saat 10:00 itibari ile başlayacak olup en geç 31 Ocak 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını Adli Tıp Kurumunun www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim