Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 268 Memur Personel alımı yapacak. 2021 yılı için yayımlanan Memur Alımı ilanlarına göre Adalet Bakanlığı toplamda 268 memur Personel Alımı yapacak. İlanlar Ocak ayı itibari ile yayımlandı. Alımlar en az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden yapılacak.

Adalet Bakanlığı 2021 Memur Alımı ilanı için 10 bin memur alımı da bekleniyor. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Adalet Bakanlığının şimdilik 2021 yılı Memur Alımı için aktif olan ilanlarını bir araya getirdik. İşte ilgili ilanlar.

Yayımlanan Adalet Bakanlığı Memur Personel Alımı İlanları:

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı Ocak ayı itibari ile 6 farlı ilan yayımladı. Bu yönde ne az lise mezunu adaylar içerisinden Memur Personel alımı yapılacak. Bu yönde ilanlar ve detaylarını sizlerle haberimizde paylaşıyoruz.

Adalet Bakanlığı 40 Güvenlik Görevlisi Alım İlanı:

Bakanlık Merkez Teşkilatında görevlendirmek üzere Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda, 40 kişilik kadro ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup Adayların 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSp94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

Ayrıca özel olarak adaylardan,18 yaşını doldurmuş ve 30 yaşını bitirmemiş olmak, Erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm'den kısa boylu olmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına (silahlı ibareli) sahip olmak şartları aranacak.

Başvurular ise 04 Ocak 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı 15 Stajyer Kontrolör Alımı İlanı:

bakanlık açıktan yapacağı sözlü sınav sonucuna göre bünyesine 15 Stajyer Kontrolör Alımı yapacak. Alımlar Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri Kontrolörleri Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda yapılacak.

Adaylardan 2019 veya 2020 yılında yapılan KPSS'den P9 veya P48 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Hukuk veya hukuk bilgisine programlarında yeterince yer veren siyasal bilimler, idari bilimler, iktisat, maliye ve işletme alanlarında meslek için gerekli kültürü veren en az dört yıllık öğretim yapan yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak şartları aranacak.

Başvurular en ge 08 Ocak 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı 10 Avukat Alımı İlanı:

Adalet Bakanlığının bir diğer ilanına göre ise 10 kişilik kadro ile Avukat alımı yapılacak. Adayların 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

Bunun dışında 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak, Başvuru tarihinin son günü itibarıyla avukatlık ruhsatına sahip olmak ve Hukuk fakültesinden ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak gereklidir.

Başvurular 11 Ocak 2021 tarihi ile 25 ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu İlanı:

Adli Tıp Kurumu İstanbul ilinde 2 Kimyager ve İzmir ilinde 1 Biyolog alınacak.

Adaylardan 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacak. Ayrıca eğitim olarak ise ilgili alanlarda dört yıllık mezun olmuş olmaları gereklidir.

Başvurular 25-29 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 40 Memur Alımı İlanı:

CTE bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere ceza infaz kurumlarına sözlü sınav ile 9’uncu dereceli kadrolara, 35’i Erkek (Erkek hükümlü ve tutukluların bulunduğu ceza infaz kurumları için), 5’i Kadın (Kadın hükümlü ve tutukluların bulunduğu ceza infaz kurumları için) olmak üzere toplam 40 kadrolu öğretmen alımı yapılacak.

Adaylardan, KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Milli Eğitim Bakanlığınca, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına öğretmen olarak atanacakların atamalarına esas olan alanlar ile mezun oldukları yüksek öğretim programları ve aylık karşılığı okutacakları derslere ilişkin ilân tarihindeki çizelgede sayılan yüksek öğretim programından mezun olanlardan eğitim fakültesi mezunları dışındaki bölümler için sınıf öğretmenliği sertifikası veya pedagojik formasyon belgesi bulunmak veya alanı ile ilgili ortaöğretim tezsiz yüksek lisans programını bitirmiş olmak gereklidir.

Başvurular 18 - 29 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

CTE 10 İlde 160 Ceza İnfaz Kurumu Katibi Alımı İlanı:

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 10 farklı ilde olmak üzere 160 Ceza İnfaz Kurumu Katibi alımı yapacak.

Alımlar, Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak olup KPSS şartını taşıyan adaylar değerlendirme ile Sınava katılacaklardır.

Adayların 2020 yılı KPSS'den en az 70 puan almış olmak, Fakülte veya yüksekokulların bilgisayar bölümü, adalet meslek yüksekokulu veya meslek yüksekokullarının adalet, adalet ön lisans veya ceza infaz ve güvenlik hizmetleri programı, lise veya meslek liselerinin adalet alanı ve ilgili mevzuat uyarınca bunlara denkliği kabul edilen program veya alanları ile diğer lise ve dengi okulların bilgisayar veya bilişim teknolojileri alanlarından mezun olmak,

En az lise veya dengi okul mezunu olup, daktilo ya da bilgisayar dersini başarıyla tamamladığını belgelemek veya son başvuru tarihi itibarıyla Millî Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olmak gereklidir.

Başvurular 18 Ocak - 05 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı 10 bin memur alımı ilanı yayımlandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA