Adalet Bakanlığı memur alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre toplamda 50 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Alımlar 10 farklı grupta yapılacak. Bu yönde adaylardan Düşük KPSS puanı şartı aranıyor. Bunun dışında başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuru yapabileceği bu ilan için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Adalet Bakanlığı bünyesine 50 kişilik kadro ile Taşra teşkilatındaki Bilgi İşlem Genel Müdürğü emrinde çalışacak, 10 Java Programlama, 3 Yazılım Testi, 4 Veri Tabanı Yönetimi, 8 Ağ ve Sistem Yönetimi, 2 Pardus Yönetimi, 3 Enerji Yönetimi, 4 Ses ve Görüntü Sistemleri, 7 Bilgi Güvenliği, 4 Kalite Süreç Yönetimi ve 5 .Net Programlama mühendisi alımı yapılacak. Bu yönde adayların farklı mühendislik alanlarından mezun olmuş olmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak Yapılacak güvenlik doruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi genel nitelikler taleğ ed,liyor.

Özel olarak ise adaylardan, 2018- KPSS (B) Grubu sınavına girmiş olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Bilgisayar Mühendisliği ,Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği,  Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Matematik Mühendisliği bölümlerinin herhangi birinden mezun olmuş olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru ve tercih formu eksiksiz ve doğru bir şekilde bilgisayar ile doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalandıktan sonra, ilanda belirtilen belgelerle birlikte başvuruların 27/01/2020 tarihinden 10/02/2020 tarihi mesai saati bitimine kadar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir.

BAŞVURU FORMLARI VE EKLER:

İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.

1- Başvuru Formu (EK-1)
2- Tercih Formu (EK-2)
3- Güvenlik Soruşturması Formu (EK-3)
4- Sağlık Beyanı Örneği (EK-4)

Editör: TE Bilisim