Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ceza evlerinde bulunan personel ihtiyacını gidermek için çok sayıdaki unvana alım ilanı yayımladı. CTE personel alımlarında adliyelerde bulunan adalet komisyonları sınav başvurularını kabul etti. Buna göre Ceza İnfaz Kurumlarına alıancak olan personel sonuçlarının 27 haziran tarihi itibari ile adalet komisyonlarınca açıklanmaya başlanacak. Bugün itibari ile bir çok ildeki adliyelerde sonuçlar açıklanmaya başlandı. Hangi adliyede sonuçlar açıklandı?

SONUÇLARI AÇIKLAYAN ADLİYELER!

Bilindiği gibi zabıt katibi, İnfaz ve Koruma Memuru, destek personellerinden şoför, teknisyen, sağlık memuru, aşçı, tesisatçı, kaloriferci kadrolarında yapılan başvurular sonuçlanmaya başlandı. 

Başvuru sonuçları sonucu açıklayan adliyelerin resmi internet siteleri üzerinden duyruldu. Buna göre başvuru sonucu açıklanan iller ve adliyeler şöyle;

İstanbul Adliyesi, Ankara Adliyesi, Artvin Adliyesi, Diyarbakır Adliyesi, Tekirdağ Adliyesi, Malatya Adliyesi (Doğanşehir açık cezaevi ikm,  Malatya e tipi cezaevi sağlık memurluğu, Malatya e tipi cezaevi sıhhi tesisat) Yozgat Adliyesi, Eskişehir Adliyesi, Trabzon Adliyesi  

Sonuçlar başvuru yapılan adliyelerin resmi internet siteleri üzerinden açıklanmıştır. Başvuru süresi kısa olduğundan mağduriyet yaşanmaması için lütfen başvuru yapılan komisyon resmi internet sitesi üzerinden takip ediniz.

Ceza ve Tevkifevleri personel alımı başvuru sonuçlarını anlık olarak öğrenmek için sosyal medya hesaplarını takip edebilir ve mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.
Mobil uygulamayı indirmek için

Editör: TE Bilisim