Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 400 Memur Alımı hakkında duyuru yayımladı.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ve işlemleri tamamlanmış olan İdare Memuru Alımı için yeni duyuru yayımlandı. İlgili duyuruya göre adayların beklediği tercih tarihleri açıklandı.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bu kapsamda İdare Memuru Öğrencisi Alım İlanı Kapsamında Eğitim Merkezi Tercih Bildirimi ve Sağlık Bilgilerinin Alınması için duyuru yaptı.

400 İdare Memuru alımları 300 Erkek ve 100 Kadın adaylar içerisinden yapıldı. Alım İlanı Kapsamında Sözlü Sınav ve Mülakat Sonuçlarına İlişkin Duyuru’da asil ve yedek listelerde başarılı olan öğrenci adaylarının Ankara, İstanbul ve Denizli illerinde bulunan eğitim merkezlerimizde idare memurluğu hizmet öncesi eğitim programına alımları yapılcaktır.

TERCİH TARİHLERİ BELLİ OLDU!

İdare Memuru Alımı için öğrenci adaylarının, medsis.adalet.gov.tr linkini kullanarak eğitime katılmak istekleri eğitim merkezlerini sıralamak suretiyle tercihlerini (en geç 31/08/2021 Salı günü mesai saati bitimine kadar) MEDSİS (Merkezi Değerlendirme Sistemi) üzerinden iletmeleri gerekmektedir.

Tercih yapmayan adayların adayların yerine kontenjan yetersizliği veya tercihlerde belirtilen eğitim merkezlerinde kontenjan yetersizliği ya da Genel Müdürlükçe takdir olunacak sebepler kapsamında re’sen eğitim yeri planlaması yapılacaktır.

YEDEK ADAYLAR TERCİH YAPACAK

Yedek listede yer alan adayların da eğitim merkezi tercihinde bulunmaları gerekmektedir. Eğitim merkezlerinde gerçekleştirilmesi planlanan idare memurluğu hizmet öncesi eğitim programının sağlıklı ve verimli şekilde yürütülerek kişisel, kurumsal ve toplumsal sağlığın eğitim sürecinde de korunmasını sağlamak amacıyla öğrenci adaylarının sağlık durumuna ilişkin bilgiler de sisteme girilecektir.

EĞİTİM YERİ DUYURUSU:

İdare Memurluğu için tercih yapan adayların eğitim görecekleri eğitim merkezi ve eğitim tarihleri Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi internet adresi üzerimdem duyurulacaktır.