Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinde yayımlanan ilanlar dahilinde; Adalet Bakanlığı, Çevre Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bünyelerine KPSS puanlarıyla sözleşmeli statüde görev alacak memur ve personel alımları yapılacaktır. Yürütülen memur personel alımlarına yönelik başvuru süreçlerine, başvuru şekillerine, adaylarda aranacak niteliklere ve başvurulara yönelik tarih bilgilendirmelerine haberimizde yer vermeye çalışacağız.

Kamu kurumlarına yönelik olarak yayımlanan bu personel alımlarında Adalet Bakanlığı, Çevre Bakanlığı ve SGK bünyesine yönelik olarak başvurular alınmaya başlamıştır. Yürütülen alımlarda Adalet Bakanlığı KPSS baraj puan şartı olarak 70 istemekte olup, puan sıralamasına göre alımlar yapılacaktır. Adli Tıp Kurumu bünyesine yapılacak personel alımlarında makine mühendisi, teknik hizmet personeli, şoför, hizmetli, laborant, sağlık teknikeri ve biyolog gibi kadrolara alımlar gerçekleştirilecektir.

ADLİ TIP KURUMU İLANI İÇİN TIKLAYIN.

Çevre Bakanlığı bünyesine yapılan personel alımlarında sözleşmeli bilişim personeli statüsünden alımların gerçekleştirileceği ifade edilmiştir. Bu ilanda alınacak olan bilişim personeli sayısı 9 kişidir. Yazılım Geliştime, Çözüm Mitarı, Uygulama Geliştirme Uzmanı, Kıdemli Sistem Uzmanı, Ağ Uzmanı, Java Uygulama Geliştirme Uzmanı ve Linux Sistem Uzmanı gibi kadrolardan alımlar yapılacaktır.

ÇEVRE BAKANLIĞI İÇİN TIKLAYIN.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bünyesine yapılacak alımlarda ise KPSS şartı aranmadığı aktarılmıştır. Bu alımlarda uzman, asistan, lider yardımcısı, lider gibi çok sayıda kadro üzerinden alımlar gerçekleştirilecektir. Yürütülen bu alımlar hakkındaki tüm bilgilendirmelere aşağıdaki bağlantıyı kullanarak erişim sağlayabilirsiniz.

SGK İLANI İÇİN TIKLAYIN.

Editör: TE Bilisim