Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yapılan açıklamalarda, bakanlık bünyesindeki personel sayısına yer verilmişti. Bu açıklamalarda Adalet Bakanlığı bünyesine yapılacak olan memur alımlarına da vurgu yapılmış ve adaylara muhtemel sayı aktarılmıştı. Adalet Bakanı Gül açıklamalarında 7 bin civarında bir memur alımının Adalet Bakanlığı bünyesine yapılacağını kamuoyuna duyurmuştu. Bu açıklamaların ardından yüzbinlerce kişi Adalet Bakanlığı memur alımlarını merak etmeye başladılar. Yapılacak olan memur alımlarında başvuru şartları, kadro dağılımı ve tarihlere yönelik çok sayıda soru almaktayız. Sitemiz isinolsa.com üzerinden bize ulaşan ve adalet bakanlığı memur alımı konusunda bilgi almak isteyen adaylarımıza, muhtemel kadro dağılımı konusundaki düşüncelerimizi aktaracağız.

Katip, Şoför, Mübaşir, Memur kadrolarına alımlar yapılabilir

Daha önceki alımlarla benzer olarak, ilgi gören kadrolardan olan; zabıt katibi, şoför, mübaşir ve düz memur kadrolarına yönelik olarak adalet bakanlığı memur alımı gerçekleştirilebilir. Bu noktada memur alımı bekleyen adaylar için kadro dağılımı konusunda net bir sayı vermenin de mümkün olmadığını aktarmak isteriz. Önceki alımlarla sayıların benzerlik göstereceği düşüncesindeyiz.

CTE 10 Bin İnfaz Koruma Memuru (İKM) alımı bekleniyor

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine de ikm alımı yapılması ve cte memur alımı sürecinin yakın zaman içerisinde başlatılması bekleniyor. Çok sayıda aday tarafından en az lise mezunu olanların başvuru yapabileceği cte memur alımları konusunda sosyal medyada paylaşımlar gerçekleştiriliyor. 2019 yılı itibariyle de bu ilanın kamuoyuna duyurulacağı düşünülmektedir.

İLANLAR YAYIMLANDIĞINDA BİLDİRİM GELSİN

Cep telefonlarınıza ilan yayımlandığında bildirim gelsin isterseniz ücretsiz olarak mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Uygulamalar için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim