Adalet Bakanlığı geçtiğimiz günlerde alım ilanı yayımlamıştı.Yayımlanan ilana göre Adalet Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek için farklı kadrolarda toplamda 41 kişilik kadro ile alım yapacak. Başvuruların 22 Ocak 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Adaylar başvuru şartlarına göre başvurularını yapacak ve bu yönde adaylardan Kamu Personeli Seçme SInavı şartı aranacaktır.

Söz konusu ilan ile Adalet Bakanlığı, 20 kişilik kadro ile Çözümleyici ve 21 Kişilik kadro ile Sözleşmeli Bilişim personeli olmak üzere toplamda 41 kişilik kadro ile alım gerçekleştirecek.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adalet Bakanlığı memur personel alımı başvuruları 22 Ocak 2018 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularına devam etmesi birlikte artık başvurularda son günlere gelindi. Buna göre adaylar başvurularını en geç 31 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Adalet Bakanlığı resmi internet sayfası olan www.adalet.gov.tr adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurup imzalamak sureti ile son başvuru gününe kadar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile yapılması gerekmektedir. Bunundışında yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adalet Bakanlığı alımını yapacak olduğu kadrolar için adaylardan gene olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlarını taşımak, Alım yapılacak pozisyonların gerektirdiği eğitim seviyelerinden mezun olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı veya yurtiçi yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından B Gurubu puan türüne göre en az 60 veya en az 70 puan almış olmak ve Yapılan Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak nitelikleri aranacaktır. Ayrıca adaylar ilanların tam metinlerini inceleyerek kadroların özel şartlarına ve alım yapılacak poziyonlara ulaşabilirler. Aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantılara göre Çzümleyici veya Sözleşmeli Bilişim personeli ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Çözümleyici İlanı

Sözleşmeli Bilişim Personeli İlanı

Editör: TE Bilisim