Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yapılan açıklamada, 1000 idari ve adli personel alımının ardından, Adalet Bakanlığı bünyesine 15 bin memur alımı yapılacağı ifade edilmişti. Bu memur alımlarının sözünün verilmesinin üstünden yaklaşık olarak 4 ayı aşkın bir süre geçti ancak hala ilan yayımlanmadı. Her yıl Adalet Bakanlığı bünyesine yapılacak memur personel alımları duyurulur, kısa bir sürenin ardından da bu ilanlar yayımlanırdı. Daha önce yayımlanan ilanlarda katip, infaz koruma memuru (ikm), mübaşir, şoför gibi kadrolar üzerinden memur alımları gerçekleştiriliyordu. Yapılan bu alımlarda KPSS puan şartı 70 baraj puan olarak ifade ediliyordu.

ADALET BAKANI 2018 ARALIK AYINDA DUYURMUŞTU

Katip, mübaşir, ikm, şoför gibi kadrolara memur alımı yapılacağı yönünde ifadeler, Bakan Abdülhamit Gül tarafından Aralık 2018 tarihinde kamuoyuna duyurulmuştu. 1000 adli ve idari personelin alım sürecinin tamamlanmasının ardından ilana çıkılacağı ifadeleri kullanılmıştı. Bu tarihin üzerinden 4 ay kadar bir süre geçmesine rağmen henüz ilan yayımlanmış ya da kamuoyuna açıklama yapılmış değil. Binlerce aday şuanda bu ilanların yayımlanmasını beklemektedir.

ADAYLAR İLANI BEKLİYOR

İlan bekleyen adayların taleplerini gündeme getirmek, seslerini duyurmak amacıyla hazırladığımız bu habere yorumlar kısmından düşüncelerinizi aktararak, siz de destek olabilirsiniz. İlan bekleyen binlerce adayın sesinin duyulması adına, bu haberimizi mümkün olduğunca güncel tutacak ve sizlerden gelen yorumları da ekleyeceğiz. Sitemiz isinolsa.com mail adresleri ve sosyal medya kanalları aracılığıyla bizlere ulaşan adayların talepleri, ilanla ilgili bir açıklamanın gerçekleştirilmesidir. Umuyoruz ki yakın zamanda bir ilan duyurusu ya da açıklaması gerçekleştirilir.

İLAN AÇIKLAMASI GELDİĞİNDE BİLDİRİM ALIN

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim