Hafta başı itibari ile ve geçtiğimiz haftalarda yayımlanan kamu ilanlarına göre kamuya farklı kurumlar ve belediyeler memur alımı yapıyor. Söz konusu bu kurumların başvuruları sona ermek üzere. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son şans. Başvurusu 04 Aralık 2020 tarihinde sona erecek olan kurumlara için 343 memur alımı yapılacak.

İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu kurum ve belediyeler hakkında son kez bilgilerimizi aktaracağız. Belediye Memur Alımı için adaylardan KPSS şartı aranacak. Kamu Kurumları için de KPSS şartı aranacak olup İŞKUR üzerinde yayımlanan bazı kurum ilanları için adaylardan KPSS şartı talep edilmeyecek. İşte ilgili kamu kurumları ve Belediyeler.

Genel Başvuru Şartları:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 
  • Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

Özel Başvuru Şartları:

Adaylardan özel olarak KPSS ve Eğitim gibi nitelikler talep edilecek. buna göre KPSS için 2019 veya 2020 yılları için Lise mezunu KPSSP94, Ön Lisans KPSSP93 ve Lisans Mezunu KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak. Aynı zamanda KPSS Siz Personel Alımı da yapılacak.

Alım Yapılacak Kurum ve Belediyeler:

Gelir İdaresi Başkanlığı: 2020 KPSS puanı ile 18 fakrlı şehirde Taşra Teşkilatına 50 Avukat Alımı yapılacak. KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranıyor. Detaylı Bilgi BURADA.

Mamak Belediyesi: Kadın Erkek adaylar içinden 50 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Ön Lisans mezunu 20 ve Lisans mezunu 30 zabıta alınacak. Detaylı Bilgi BURADA.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi: Belediye Müfettiş Yardımcılığı Giriş sınavı ile 4 Memur Alımı yapacak. 2019 veya 2020 yılı KPSS den P31 veya P48 puan şartı ile. Detaylı Bilgi BURADA.

Nevşehir Belediyesi: Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu 19 kişilik kadro ile Tahsildar, Veznedar, Bilgisayar İşletmeni, Mütemet, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Düz Memur ve Zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS den en az 70 puan almış olmak şartı var. Detaylı Bilgi BURADA.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: Tapu ve Kadastro Memur kadrosunda 2020 yılı KPSS puanı ile Uzman Yardımcısı alınacak.2019 veya 2020 yılı KPSS İle P1 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak. Detaylı Bilgi BURADA.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü:  67 kişilik kadro ile  20 Deniz Trafik Operatörü, 20 Kılavuz Kaptan, 5 Kişi 2.Kaptan, 6 Kişi 2.Mühendis, 1 Büro Personeli alımı yapılacak. KPSS'den en az 60 puan almış olmak şart. Detaylı Bilgi BURADA.

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı ( TÜİK ): KPSS şartı olmaksızın 40 kişilik boş kadro ile Temizlik Görevlici ve Güvenlik Görevlisi alınacak. Detaylı Bilgi BURADA.

ÇAYKUR: Tirebolu Çay Fabrikası, Arhavi Çay Fabrikası Genel Müdürlüğü, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Çamlı Çay Fabrikasına 100 işçi alınacak. Detaylı Bilgi BURADA.

Devlet Su İşleri: DSİ 5 farklı ilde Ustabaşı/Postabaşı/Formen/Atölye Sorumlusu alacak. KPSS Şartı yok. Toplamda 8 personel alınacak. Detaylı Bilgi BURADA.

Başvurular Sona Eriyor!

9 Kurum ve Belediye için başvurular en geç 04 Aralık 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular yukarıdaki detaylar doğrultusunda belirtilen şekilde başvuru yapılması şarttır.

Yeni ilanlar yayımlandığında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim