Kamuya Memur alımı kapsamında yeni ilanlar yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde gelmiş olan memur alımı ilanlarına göre kamuya farklı kadrolarda memur alımı ve personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Bakanlıklar ve Kurumlar en az lise mezunu adaylar içerisinden 368 Memur ve Personel alımı gerçekleştirecek. 

Başvurular 23 Ocak 2023 Tarihi İle Başladı!

Söz konusu alımlar Belediyeler, Bakanlıklar ve Kurumlar tarafından olmak üzere başvurular 23 Ocak 2023 tarihi ile başlayacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki ilanları inceleyerek başvurularını yapabilir.

368 Memur Alımı İlan Detayları:

Sermaye Piyasaıs Kurulu:

Sermaye Piyasası Kurulu bünyesindeki eksikliği gidermek için farklı kadrolarda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar,15 Hizmetli, 6 Şoför, 5 Teknisyen,  2 Aşçı, 10 Koruma ve Güvenlik Memuru, 1 Tekniker 18 Memur kadrolarında gerçekleştirilecek. Başvuru için adaylardan Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. İlanın Detayları Burada

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi:

KASKİ bünyesine 3 farklı alanda olmak üzere 20 memur alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar 10 Düz Memur, 7 Mühendis, 3 Tekniker kadrosunda olmak üzere 2022 yılı KPSS Puanı şartı ile P93 ve P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

 Başvurular şahsen en geç 27 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. İlanın Detayları Burada

Kültür ve Turizm Bakanlığı:

Bakanlık bünyesine toplamda 171 Sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar fakrlı kadrolarda olmak üzere en az lise mezunu alım yapılacak. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu 54 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Şoför, 83 Temizlik Personeli ve 29 Büro Personeli alımı yapılacak. Adaylardan 2022 yılı KPSS Puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular İnternet'ten en az 6 Şubat 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. İlanın Detayları Burada

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı:

AFAD bünyesine farklı alanlarda olmak üzere 43 Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda alımlar sadece Lisans mezunu adaylar içerisinden farklı alanlarda yapılacak. Başvuru için KPSS Şartı aranacak olup adayların 2021 veya 2022 yıllarında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

Başvurular en geç 30 Ocak 2023 tarihine kadar sadece kariyer adresi üzerinden yapılacaktır. İlanın Detayları Burada

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı:

Bakanlık bünyesine 2021 veya 2022 KPSS Puanı ile bünyesine toplamda 5 kişilik kadro Müfettiş yardımcısı alımı yapılacak.

Başvurular en geç 3 Şubat 2023 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. İlanın Detayları Burada

4 Belediye

Söz konusu 4 Belediye bünyesine toplamda 129 Memur alımı yapacak. Alım yapacak Belediyeler, en az lise Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapacaklarını bildirdiler. Kontenjan dağılımı ise Mühendis, Düz Memur, Mimar, Zabıta Memuru kadrolarında yapılacak. Aynı zamanda başvuru yapabilmek için KPSS'den en az 60 puan almış olmak gereklidir. Belediye memur alımları için başvurular farklılık göstere bilmektedir.

Bahçelievler Belediyesi 68 Memur ve Zabıta Alımı Başladı! İstenen Belgeler ve Form

En Az Lise Mezunu 25 Zabıta Memuru Alımı Başvurusu Başladı! ( Esenler Belediyesi )

Kadıköy Belediyesi 2023 Yılı Zabıta Memuru Alımı Başvurusu Başladı!

Lise, Ön Lisans ve Lisans 25 Zabıta Memuru Alımı Başladı! ( Sancaktepe Belediyesi )

BAŞVURULAR BAŞLADIĞINDA VEYA YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim