İŞKUR aracılığıyla yayımlanan büro memuru personel alımlarında, toplam kadro sayısı 860 kişidir. Türkiye genelindeki özel işletmelere yapılan bu alımlarda, adaylardan farklı nitelikler ve özellikler istenebilmektedir. Örneğin bir işletme tarafından bu pozisyonda ehliyet şartı aranmaktayken, başka bir işletmede ehliyet şartı bulunmamaktadır. Bu nedenle aşağıda yer alacak başvuru bilgilerinde yalnızca ortak başvuru şartı olabilecek özelliklere değineceğiz. İlgili alımlar Türkiye geneli olduğu için, adayların başvuru yaparken ilan bağlantısını mutlaka kontrol etmeli, detaylara göz atmalıdırlar.

BÜRO MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan 860 kişilik büro memuru personel alımına başvuracak adayların taşıyacağı özellikler; T.C vatandaşı olmak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak ve herhangi bir yüz kızartıcı suç işleyip hüküm giymemiş olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, sağlık problemi bulunmamak, dış görünüşüne dikkat etmek, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olmak, bilgisayar kullanımından haberdar olmak, mesleki sorumluluk bilinci yüksek olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, mesai saatlerine özen gösterecek olmak ve dış görünüşüne dikkat ediyor olmak şeklinde aktarılabilmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İlanları görüntülemek isteyen ziyaretçilerimiz; iskur.gov.tr adresini ziyaret ettikten sonra açık iş ilanları bölümüne giderek, meslek ile arama bölümünden büro memuru yazarak ilanlara ulaşabilirler. Büro memuru alımlarına başvuru yapacak adayların, ilgili ilan bağlantılarını detaylı şekilde kontrol etmelerini önermekteyiz. Ayrıca başvuru yapmak istediğiniz ilan numarasını not ederseniz, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine gittiğinizde " Böyle bir ilan yok. " şeklindeki sözle karşılaşmamış olursunuz. İlgili adayların dikkatine sunarız.

TÜM MEMUR PERSONEL ALIMLARI CEBİNE GELSİN!

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim