Kamu kurum ve Kuruluşları geçtiğimiz günlerde yayımladıkları ilanlar ile bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 353 Memur alımı gerçekleştirleceklerdir. İlanlar için süreç başlıyor olup İşin Olsa ekibi olarak ilgili ilanların detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. 

Kamuya 353 Memur Alımı Yapılacak!

Söz konusu yayımlanmış olan ilanlara göre 8 Kurum ve Kuruluş farklı kadrolarda 353 memur alımı gerçekleştirecektir. 

KPSS Şartı Aranacak?

Söz konusu yayımlanan kamu kurum ve kuruluşlarda olmak için adayların 2021 veya 2022 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak gerekmektedir. 

Konya Büyükşehir Belediyesi 144 Memur Alımı Başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesine 144 kişilik kadro ile 58 Mühendis, 5 Mimar, 56 Düz memur ve 25 Tekniker alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacağından Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak. Başvurlar en geç 23 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecektir. Kontenjan bilgisi ve başvuru şartları için Buraya Tıklayınız.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 60 Memur Alımı Başlıyor!

Bakanlık bünyesine farklı alanlarda olmak üzere 60 memur alımı yapacak. Alımlar farklı kadrolarda gerçekleştirilecek olup bu yönde iki ilan yayımlanmıştır. Buna göre,

Bakanlık 50 kişilik kadro ile Muhasebe Denetmen yardımcısı alacak. 2021 veya 2022 yıllarında yapılan KPSS'den P47 veya P48 puan türünden en az 75 puan almış olmak ve Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin iktisadi ve idari bilimler, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, hukuk fakültelerinden mezun olmuş olmak gereklidir İlanın Detayları için Buraya Tıkla.

Bir diğer ilan ile de Maliye Bakanlığı 10 kişilik kadro ile Müfettiş yardımcısı alacak. Başvurularda P48 puan türünden en az 80 puan almış olmak şartı aranacaktır. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 58 Kamu Personeli Alımı Başlıyor!

Kültür Bakanlığı 20 fakrlı şehirde olmak üzere 1 Mimar, 1 Harita Mühendisi, 5 Elektrik Elektronik Mühendisi, 6 İnşaat Mühendisi, 8 Makine Mühendisi, 2 Şehir Plancısı, 7 Elektrik Elektronil Teknikeri , 2 Makine Teknikeri, 5 Harita Kadastro Teknikeri, 8 Sahne Işık ve Ses Teknolojisi Tekniker, 1 Bilgisayar Teknikeri, 3 Elektrik Elektronik Teknisyeni, 1 Mekatronik Teknisyeni, 2 Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Teknisyeni, 3 Müze Araştırmacısı kadrolarında 58 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular en geç 2 Ocak 2022 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

İçişleri Bakanlığı 80 Memur Alımı Başlıyor!

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 80 kişilik boş kadro ile Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştirilecektir. Dört yıllık Üniversite mezunu olmak ve 2021 veya 2022 yıllarında yapılan KPSS'denen az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Başvurular en geç 23 Aralık 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Sosyal Güvenlik Kurumu 30 Memur Alımı Başlıyor!

Aralık ayında yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre alımlar Müfettiş yardımcısı kadrosunda yapılacak. Buna göre, KPSS48 puan türünden en az 80 puan almış olmak şartı aranacaktır. Başvurular en geç 30 Aralık 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Milli Eğitim Bakanlığı 10 Personel Alımı Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı 10 kişilik kadro için 2021 veya 2022 yıllarında yapılan KPSS'den puan almış olmak şartı aranacaktır. Buna göre alımlar Bilişim sektöründe gerçekleştirilecek. Başvurular KPSS Puanı ile veya KPSS olmaksızın yapılacak. Başvurular en geç 23 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecektir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Hakimler ve Savcılar Kurumu 6 Kamu Personeli Alımı Başlıyor!

HKS bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere geçtiğimiz aylarda iptal ettiği ilanı tekrar yayımlandı. Buna göre 6 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapacak. Başvurularda adaylardan, P94, P93 veya P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Başvurular ise en geç 23 Aralı k2022 tarihine kadar devam edecektir. İlanın Detayları Burada

Suruç Belediyesi 3 Memur Alımı Başlıyor!

Belediye Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere 1 kadın Zabıta Memuru ve 2 Erkek Zabıta memuru alımı yapacak. Başvurularda KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Milli Güvenlik Kurulu 10 Memur Alımı Başlıyor!

MGM 10 kişilik kadro ile Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Alımlar siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri alanlarından KPSS puanı ile yapılacak. Buna göre başvurularda KPSS den en az 80 puan almış olmak şartı aranacak. İlan detayları için Buraya Tıklayınız.