Kamuya Memur alımı kapsamında yeni ilanlar yayımlandı. 2 Aralık 2022 tarihi ile Resmi gazetede yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre Kamuya 980 memur alımı ilanı geldi. İlanlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylardan gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda İşin Olsa keibi olarak sizlere Kamuya yayımlanmış olan memur alımı ilanları hakkında detayları aktaracağız.

8 Kurum ve Bakanlık 980Memur Alımı Yapacak!

2 Aralık 2022 tarihi ile gelmiş olan ilanlara göre alımlar,

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,
  • İçişleri Bakanlığı,
  • Milli Savunma Bakanlığı
  • Hazine ve Maliye Bakanlığı,
  • Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu,
  • Türk Hava Yolları,
  • İş Bankası,
  • Türk Kızılayı,

bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 980 memur alımı yapılacak.

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Memur Alımı Kontenjan Dağılımı ve Detayları:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Memur Alımı Detayları:

ASHB en az lise mezunu adyalar içerisinden,   5   Elektrik Elektronik Mühendisi,  4   Harita Jeodezi Mühendisi,  3   Makine Mühendisi,  3   İnşaat Mühendisi,  1   Şehir Plancısı,  5   Mimar,  1   Peyzaj Mimarı,  1   Diyetisyen  2   Kütüphaneci,  2   Elektrik Teknikeri,  1   Sıhhi Tesisat Teknikeri,  1   İklimlendirme ve Soğutma Teknisyeni,  1   İnşaat Yapı Teknisyeni,  2   Mobilya ve Dekorasyon Teknisyeni,  4   Adalet Büro Personeli,  18   Büro Personeli,  8   Büro Yönetimi ve SekrEterlik Büro personeli,  15   Şoför B Sınıfı,  5   Şoför D sınıfı,  4   Yiyecek İçecek Hizmetleri Personeli,  25   Temizlik Personeli kadın,  10   Temizlik Personeli Erkek,  4   Koruma ve Güvenlik Görevlisi Kadın,  20   Koruma ve Güvenlik Görevlisi Erkek alımı gerçekleştirecek. Başvuru için adaylardan 2022 yılı KPSS'den puan almış olmak şartı aranacak. İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı Memur Alımı İlanı Detayları:

MSB ve MSÜ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 555 memur alımı yapacaklarını bildirdi. Buna göre MSB 319 ve MSÜ 236 Memur alacakç

MSB Memur alımları, 176 Mühendis, 1 Mimar, 1 Tabip, 1 Psikolog, 2 Diğer Teknik Hizmet Personeli 26 Tekniker, 3 laborant, 2 Mütercim Tercüman, 2 Müze Görevlisi, 2 Restoratör, 2 Hemşire, 1 Kütüphaneci, 62 Destek Personeli, 11 Teknisyen, 27 Büro Personeli kadrolarında gerçekleştirilecektr.

MSÜ Memur alımları ise, 33 Büro Personeli, 4 Diğer Teknik Hizmet personeli, 5 Kütüphaneci, 1 Mütercim tercüman ( İngilizce ), 1 Diyetisyen, 2 Psikolog, 1 Veteriner Hekim, 1 Mühendis, 23 Tekniker, 14 Teknisyen, 151 Destek Personeli ( Boyacı, Terzi, Kaloriferci, Şoför, berber, Aşçı, Garson, Hizmetli ) kadrolarında gerçekleştirilecektir.

İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

İçişleri Bakanlığı Memur Alımı İlanı Detayları:

Bakanlık bünyesine uzman Yardımcısı alımı yapacak.Bu kapsamda yayılanan ilana göre 80 İçişleri Uzman yardımcısı alımları farklı bölümlerden ve KPSS puan türlerinden olmak üzere en az 70 KPSS puanı ile alım yapılacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu:

BDDK toplamda 165 memur alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda alımlar, 50 Kişi Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı, 50 Bankacılık Uzman Yardımcısı ( Bankacılık Alanı ), 5  Bankacılık Uzman Yardımcısı ( Hukuk  Alanı ), 10 BDDK Uzman Yardımcısı, 50  Bankacılık Uzman Yardımcısı ( Bilişim Alanı ) kadrolarında yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız

Hazine ve Maliye Bakanlığı Memur Alımı İlanı Detayları:

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 kişilik kadro ile Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Türk Hava Yolları Memur Alımı İlanı Detayları:

THY yayımladığı yeni ilan ile bünyesine Mali Uzman memur alımı yapacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Kızılay Memur Alımı İlanı Detayları:

Kızılay yayımladığı ilana göre Ankara'da görevlendirmek üzere Depo memuru alımı yapacak. KPSS şartı olmadan en az lise mezunu memur alımı yapılacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

İş Bankası Memur Alımı İlanı Detayları:

İş Bankasının memur alımı ilanına göre İstanbul kapsamında şubelerde görevlendirilmek üzere memur alımı yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL AĞLARINA KATILINIZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim