KPSS şartı aranmaksızın belediyelere 7 il ve ilçede personel memur alımları yapılmaktadır. Bu ilanlara başvuruda bulunmak isteyecek adaylar için bilinmesi gereken tüm detaylara, başvuru süreçlerine ve kadro bilgilerine değineceğiz. Farklı kontenjanlar üzerinden farklı belediyelere yapılan personel ve memur alımlarının tüm detayları aşağıda yer almaktadır.

HANGİ BELEDİYELERE, HANGİ KADROLARDAN ALIM YAPILIYOR?

Şuan itibariyle personel alım ilanı yayımlayan belediyelere Kırklareli Çakıllı, Yalova, Batman, Antalya, Tekirdağ, Erzurum ve Burdur Belediyesi olarak listelenmektedir. Yapılan bu belediye personeli alımlarında Kırklareli Çakıllı Belediyesi için Büro personeli, şoför ve beden işçisi alımı yapılacaktır. Yalova Belediyesi için resepsiyonist alımı olacaktır. Batman Belediyesi' ne ise beden işçisi aranmaktadır. Antalya Belediyesi sekreter, büro işçisi ve şoför alımı yapacaktır. Tekirdağ Belediyesi bilgi işlem hizmetleri personeli kadrosundan istihdam gerçekleştirecektir. Erzurum Narman Belediyesi' ne Basın Yayın Personeli kadrosundan personel alımları yapılacaktır. Burdur Kızılkaya Belediyesi için ise elektrik teknikeri, büro personeli ve şoför kadrolarından ilana çıkılmıştır.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuru yapacak adayların tüm ilan şartlarını taşımaları gerekmektedir. Farklı belediyeler ve farklı kadrolar söz konusu olduğundan; adaylarda aranan şartlar ve nitelikler farklılık göstermektedir. Yapılacak bu alımlara başvuru yapacak adayların belirtilen şartları ilgili ilan kılavuzları üzerinden incelemeleri gerekmektedir. İlana başvurularda problem yaşanmaması adına bu kılavuza mutlaka göz atılmasını önermekteyiz.

İLANLARA BAŞVURU KILAVUZU

Kırklareli Çakıllı personel alım kılavuzu için TIKLAYINIZ

Yalova Belediyesi personel alım kılavuzu için TIKLAYINIZ

Batman Belediyesi personel alım kılavuzu için TIKLAYINIZ

Antalya Konyaaltı Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Erzurum Narman Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Burdur Kızılkaya Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim