Belediyeler personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Resmi gazete'de yapılmış olan duyuruya göre Hemşin Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda personel ve memur alımı yapılacağını iletti. Bu yönde alımlar Kamu Personeli seçme sınavı ile yapılacak. İşte ilan hakkında detaylar şöyledir.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Hemşin Belediyesi bünyesine genel İdare Hşzmetleri sınıfında Lisans mezunu Tahsildar memuru alımı yapacak. THS sınıfında ise 1 kişilik kadro ile ön lisans mezunu Tekniker alımı yapacak. Söz konusu ilana kadın erkek adaylarda başvuru yapabilecekler.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Hemşin Belediyesi bünyesine alacağı memur ve personel adaylarından genel olarak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şarlar aranıyor.

ÖZEL ŞARTLAR:

KPSS Şartı: İlan edilen Memur kadro unvanı için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2018 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

Eğitim Şartı olarak ise yukarıdaki tabloda göreceğiniz gibi ön lisans ve lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK!

Adaylar belediye ye başvurularını istenen belgeler ile birlikte 10/03/2020 tarihinden itibaren 20/03/2020 günü saat 17:00 kadar (mesai günlerinde saat 08:00-17:00 arasında), kuruma teslim ederek müracaatlarını yapabilirler.

İLANIN TAM METNİ