Tarım Kredi Kooperatifleri memur personel alımı gerçekleştiriyor.Bu yönde Tarım Kredi Kooperatifleri Şubat ayında ilan yayımlamıştı ve ilana başvurular hemen başlamıştı. Bu güne kadar başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi.

Bu bağlamda Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda ve bölgelerde toplamda 98 personel alımı yapılıyor. Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifleri Balıkesir Bölge Birliği ve Kütahya Bölge Birliği Ziraat Mühendisi ve Kooperatif Görevlisi alımı yapılacak.

Tarım Kredi Kooperatifleri Balıkesir Bölge Birliğine 45 ve Kütahya Bölge Birliği 53 personel alacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar için geçerlidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri adaylardan genel olarak, Medeni Hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkekler için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından yapılmış Olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Tarım Kredi Kooperatifleri alımını yapacağı boş kadrolar için yukarıda nitelikleri belirttik. Adaylar bu nitelikler doğrultusunda başvurularına 25 Şubat 2019 tarihi itibari ile başladılar ve artık başvurular sona ermektedir. Bu sebeple adaylar başvurularını en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Tarım Kredi Kooperatifleri resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İlgili ilan hakkında detaylara ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim