Kamuya Memur Alımı ve personel alımı kapsamında geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlar ile 333 kişi alınacak. Söz konusu yayımlanan kamu ilanlarına başvuru için süreç hafta başında başlayacak. Bizde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere ilgili ilanların detaylarını aktaracağız.

Kamuya 333 Memur Personel Alımı Yapılacak!

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre 6 kamu kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 333 kişilik kadro ile memur alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda alımlar,

  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı,
  • Yargıtay Başkanlığı,
  • Kamu İhale Kurumu,
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi,
  • Fatih Belediyesi,
  • Hazine ve Maliye Bakanlığı,

Başvurular Hafta Başında Başlıyor!

Bakanlıklar ve Belediyeler için memur alımı başvuruları hafta başında 5 Eylül 2022 tarihi ile başlayacaktır. Başvuru şartlarını sağlayan adayların başvuru yapabileceği ilan için süreç farklı tarihlerde sona erecektir. Aşağıdaki ilan bilgilerini kullanarak başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Yargıtay Başkanlığı 151 Sözleşmeli Personel Alımı:

Yargıtay bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden fakrlı kadrolarda memur alacak. Buna göre alım yapılacak kadrolar, 60 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 10 Mübaşir, 1 Mütercim –Tercüman (İngilizce), 10 Şoför, 60 Hizmetli, 4 Teknisyen (İnşaat), 6 Teknisyen (Mobilya Dekorasyon) kadrolarında 151 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru için adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Yargıtay 151 Personel Alımı İlanı Detayları İçin Tıkla

Hazine ve Maliye Bakanlığı 40 Memur Alımı İlanı:

Bakanlı bünyesine 40 memur alımı için ilan yayımladı. Buna göre alımlar Uzman Yardımcısı pozisyonunda yapılacak. KPSS Puanı aranacak olan ilan için en az 75 puan almış olmak ve ilanda belirtilen bölümlerde Lisans mezunu olmak şartları aranacaktır.

Maliye Bakanlığı 40 Memur Alımı İlanı İçin Tıkla

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı MAPEG 5 Personel Alımı İlanı:

Bakanlığa bağlı olan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesine destek personeli alanında lise mezunu adaylardan 1 Aşçı ve 4 Temizlik personeli alımı yapacak. Başvuru için P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Enerji Bakanlığı MAPEG personel alımı ilanı için Tıkla

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 Memur Alımı İlanı:

İBB bünyesine 2022 yılı Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı için ilan süreci başlıyor. Buna göre İBB Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden 61 İtfaiye Eri ve 6 Zabıta Memuru alımı yapacak. Başvuru için adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

İBB 67 Memur Alımı İlanı İçin Tıkla

İstanbul Fatih Belediyesi 60 memur Alımı İlanı:

Fatih Belediyesi 60 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alacak. Alımlar 50 Zabıta Memuru ve 10 Düz Memur kadrolarında yaplacak. Başvuru için adayların KPSS'den P94, P93 ve P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

Fatih Belediyesi 60 Memur alımı İlanı İçin Tıkla

Kamu İhale Kurumu 10 Personel Alımı İlanı:

Kamu İhale Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı gerçekleştirecek. Alımlar KPSS Puanı ile veya KPSS Olmaksızın yapılacak. Ayrıca Yabancı dil sınavı şartı da aranacaktır.

Kamu İhale Kurumu Personel Alımı İlanı Detayları İçin Tıkla