Çanakkelde bulunan Evreşe Belediyesi memur alımı yapacağını duyurdu ve alımlar farklı kadrolar için gerçekleşecek. Buna göre Evreşe Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Kadın ve Erkek adaylar içerisinde Lisans Mezunu Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve Memur Alımı Yapacak. Ön Lisans Mezunu ise 1 Memur Alımı olmak üzere belediye toplamda 3 memur alımı yapacağını duyurdu.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Evreşe Belediyesi adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yukarıda belirtilen alım pozisyonlarına göre belirtilen şartları taşımak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve Memur ilan alımı için M.E.B.’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğüne dair transkript belgesine sahip olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 04 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu bağlamda başvurular aşağıdaki istenecek belgeler ile birlikte Evreşe Belediyesi adresindeki Evreşe Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna başvuru yapmaları gereklidir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim