KAMU KURUMLARINA TYP ALIMLARI VE ÖZEL İŞLETMELERE MEMUR ALIMLARI

Kamu kurum ve kuruluşlarına, geçici süreli işçi ve personel alımlarının yanı sıra; özel sektör işletmelerine de memur personel alımları söz konusudur. Yürütülen bu alımlarla alakalı detaylı bilgilendirmelere, aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Şuanda 10 farklı ilde TYP ile çok sayıda işçi alımı yapılmakta olup, ilanlara başvuru süreçleri yürütülmektedir. Binlerce kişilik TYP alım ilanının bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

10 İLDE TYP İLE İŞÇİ ALIMI TIKLAYINIZ

İŞKUR ÜZERİNDEN MEMUR PERSONEL ALIMLARI

Şuan itibariyle yayımlanmış toplamda 55 bin memur, personel ve işçi alım ilanı da İŞKUR üzerinden başvuruları almaktadır. Türkiye geneli özel işletmelerin memur personel alımlarında, aşağıda belirtilen kadrolar dışında daha binlerce farklı kadroya yönelik ilan yayımlanmış durumdadır. 

Kasap
Kimya Mühendisi
Aşçı Yardımcısı
Makine Mühendisi
Garson (Servis Elemanı)
Arıtma Tesisi İşletme Operatörü
Pazarlamacı (Telefonla)
Ön Muhasebeci
Aşçı Yardımcısı
Mekaniker-Deniz Motorları
Gemi-Yat-Tekne Boyacısı
Elektrikçi (Genel)(Elektrikçi-Gemi)
Sıhhi Tesisatçı
Maden Ve Taş Ocağı Makasçısı
Otomotiv Şasi Ve İskelet İşçisi

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yayımlanan ilanlara ulaşmak için iskur açık iş ilanları sayfasını ziyaret ediniz. Burada arama bölümünden istediğiniz mesleği aratabilir, ya da doğrudan şehir seçerek ilanları görüntüleyebilirsiniz. TYP ile işçi alımlarında adayların taşıması gereken şartlar ve diğer detaylar yukarıda yer alan bağlantıda belirtilmiştir. İŞKUR üzerinden yapılacak memur personel alımlarında ise adaylarda aranan şartlar ve diğer detaylar ilan bağlantılarında işletmeler tarafından belirtilmiş durumdadır. Her ilan için farklı şartlar ve nitelikler yer almaktadır.