Türkiye genelinde üniversiteler ve kamu kurumlarına uzman yardımcısı sağlık personelleri Güvenlik ve temizlik görevlisi sağlık kadrolarında idari işler kadrolarında çok sayıda personel alım ilanları açıklamaktadır. Daimi ya da geçici kadrolarda kurumlarda istihdam edilmek istenen adaylar 2018/2019 KPSS sınavlarına girerek buradan aldıkları taban puanlar ile başvuru yapabileceklerdir. Açıklanan bazı ile ilanlarda düşük KPSS puanı yeterli olmaktadır. Bazı ilanların başvuru şartlarını ise KPSS şartı aranmadan alım gerçekleştirilecektir.. Dicle Üniversitesi sözleşmeli 242 personel alımı ilanı bugün resmi gazetede açıklandı. Hemşire, diyetisyen, laborant, ebe, röntgen teknisyeni, eczacı, fizyoterapist, sağlık teknikeri, sağlık personel kadrolarında çok sayıda alımdan toplamda 242 kadro için 2018 KPSS'den en az 60 puan almak gerekiyor. Başvurular 13 Temmuz 2020 tarihi itibariyle başladı.

YENİ AÇIKLANAN MEMUR ALIMI İLANI;

Türk Alman Üniversitesi 39 güvenlik ve temizlik görevlisi alımı ilanı da üniversitelerin güvenlik görevlisi kadrosunda kura ile sözlü mülakat yöntem ile istihdam edilecek. Bu kadroda 15 personel alınacak. Temizlik görevlisi kadrolarında yine İŞKUR üzerinden işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvurular 13 Temmuz ile 17 Temmuz tarihleri arasında İŞKUR üzerinden devam edecek. Noter kurası 27 Temmuz 2020 tarihinde Türk Alman Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Noter kurasında 4 katı kadar ya da belirlenerek mülakattan başarılı olanlar göreve başlayabilecekler.

İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU;

Bursa Uludağ üniversite 160 personel alımı ilan detaylarını da hemşire Eczacı psikolog diyetisyen biyolog fizyoterapist Diğer sağlık personeli Sağlık teknikeri kadrolarında toplamda istihdam edilecek. Alım yapılacak kadro sayısı 161 olarak açıklanmıştır. Adaylar başvurularını yaş altında 35 yaşından gün almamış olmaları istenmektedir. Bursa Uludağ Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevlendirecek olan adayların 7 gün içerisinde başında tamamlanması istenmektedir. Başvuru detaylarında covid-19 önlemleri kapsamında şahsen posta ve faks yoluyla başvurular kesinlikle kabul edilmeyeceği ilan edilmiştir.

KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI;

Trakya Üniversitesi 280 personel alımında; Hemşire, Ebe, Eczacı, fizyoterapist, laborant teknikeri kadroların dağılımı gerçekleştirilecektir. Adayların 657 sayılı devlet memurları kanunda belirtilen şartları taşıması istenmektedir. Diğer başvuru şartlarında; Eczacı kadrosunda adaylarının KPSS şartı aranmayacaktır. Diğer kadroları için KPSS'den yeterli puan almak gerekmektedir.

UZMAN YARDIMCISI ALIMI;

Türk Patent ve Marka Kurumu 120 uzman yardımcısı alımlarında adaylar başvurularını ne zaman yapabilecekler? sina'yı mülkiyet ve uzman yardımcısı adaylarına genel idari hizmetler kadrosunda istihdam edilecekler. sina'yı mülkiyet uzman yardımcısı alımları başvuruları ne zaman yapılacak tüm detaylar başvuru kılavuzunda. C düzeyinde uluslararası geçerli bulan bulunan bir puan almış olmaları gerekmektedir 2018-2019 KPSS sınavlarında istenilen düzeyde puan almaları istenmektedir.

Editör: TE Bilisim