Kamu kurumlarına memur personel alımları devam ederken, belediyelere KPSS şartı aranmaksızın yapılan memur alımları da devam ediyor. 5 farklı şehirde belediyelere KPSS şartsız belediye memuru alımları çok sayıda kadroya ve pozisyona yönelik olarak yürütülüyor. Yürütülen belediye memuru alımlarındaki şehirlere, kadrolara ve diğer detaylarına aşağıda kısaca değiniyoruz...

KPSS ŞARTSIZ BELEDİYE MEMURU ALIMLARI

Yayımlanan ilanlarda İstanbul, İzmir, Antalya, Zonguldak ve Bursa belediyeleri bünyesine yapılan KPSS şartsız belediye memuru alımlarına değinilmiştir. Farklı eğitim seviyeleri üzerinden yapılacak memur alımlarında, farklı kadrolara alımalr söz konusudur.

İZMİR

İŞKUR üzerinden yayımlanan belediye memuru alımında İzenerji bünyesine personel alımları söz konusudur. 250 güvenlik görevlisi alımı yapılacak olan bu ilanda, adayların vardiyalı çalışma sisteminde görev almayı kabul etmeleri istenmektedir. Bu ilana başvurular 18 Mart tarihi itibariyle başlamış bulunmaktadır.

ZONGULDAK

Zonguldak Kilimli Belediyesi bünyesine 50 işçi alımı yapılacaktır. Başvurular 19-21 Mart tarihleri arasında alınacaktır.

BURSA

Bursa' da alınacak olan personellerde, 6 boş kontejan olduğu açıklandı. Bu alımlar büro personeli ve destek personeli kadrolarından gerçekleştirileektir. 25 Mart 2019 tarihine kadar başvurular yapılabilecektir.

ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda kütüphane memuru kadrosuna 2 personel alımı yapılacağı duyurulmuştur. 18 Mart 2019 tarihinde başlayan başvurular 20 Mart 2019 tarihinde sona erecektir.

İSTANBUL

İstanbul Kadıköy Belediyesi bünyesine 2 büro memuru, 1 yuva öğretmeni ve 1 iş hekimi kadrosundan personel alımları yapılacaktır. Toplam 4 personelin alınacağı ilanda 35 yaş şartı bulunuyor ve son başvuru tarihi de 22 Mart 2019 olarak aktarılıyor.

BAŞVURU KILAVUZLARI

İzmir için  TIKLAYINIZ

Zonguldak  için  TIKLAYINIZ

Bursa için  TIKLAYINIZ

Antalya için  TIKLAYINIZ

İstanbul için  TIKLAYINIZ

TÜM MEMUR ALIM İLANLARINA GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim